maandag 1 juni, 2020 11:23
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Marlon Kicken in de Houten Kaap - Cabaretier In de lift

  Evenement

Ouddorp – In de Houten Kaap staan regelmatig uiteenlopende voorstellingen op het programma. Van muziek tot theater, voor publiek van jong tot oud. Op zaterdag 14 maart kun je even heerlijk lachen en ontspannen bij Marlon Kicken met zijn voorstelling In de Lift.

De goedlachse cabaretier Marlon Kicken uit Brabant gaat als een trein. Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit dus letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? 

Meesterverteller
In zijn derde theatervoorstelling In de lift neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten? Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!

Veel gevraagd
Sinds mei 2009 staat Marlon op het podium om zijn typische humor met de mensen te delen. In December 2009 schreef hij de grootste en belangrijkste stand-up prijs van de Benelux op zijn naam: de Culture Comedy Award. Zowel de Juryprijs als de Publieksprijs nam hij mee naar huis. Sindsdien is hij een veel gevraagd comedian in Nederland, België en soms daarbuiten. Zo heeft hij meerdere malen opgetreden op Curaçao en in Spanje. Van groot theater tot klein café, overal weet Marlon de zaal te pakken met zijn stand up-set.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Reserveren kan via www.houtenkaap.nl. Leeftijd vanaf 16 jaar.

Meer berichten