maandag 30 maart, 2020 15:02
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto:

BookChallenge maart en meer in de bieb

  Educatie

Regionaal – Lees jij al mee met de Bookchallenge? Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta daagt iedereen maandelijks uit een boek te lezen, wat je zelf misschien niet zo snel zou kiezen. Op de Facebookpagina “Bookchallenge 2020” is het mogelijk om over gelezen boeken te discussiëren en leestips uit te wisselen.

Maandelijks wordt een nieuwe challenge bekendgemaakt en de challenge voor maart is als volgt:Maart = BoekenweekHet thema van deze boekenweek is “Rebellen en Dwarsdenkers”. Lees daarom deze maand en rebels boek of iets van een dwarse schrijver. Een leuke uitdaging! Daarom hebben wij wat ideeën voor je verzameld en voor je klaarstaan in de bibliotheek! Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge, “like” dan de Facebookpagina en lees mee!

Tot ziens in de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta!

Kijk voor ons complete activiteitenaanbod op www.bzhd.nl/activiteitenVolg de bibliotheek via facebook.com/bibliotheekzhd en twitter.com/bibliotheekzhd

Naast de BookChallenge biedt de bibliotheek nog veel meer activiteiten aan!

Naar de film in bibliotheek Oude-Tonge

Het boek of de film. Welke vind jij beter? Reserveer een exemplaar van het boek, bekijk de film en oordeel zelf. Donderdagavond 19 maart wordt in Bibliotheek Oude-Tonge de film naar het boek “Victoria & Abdul” vertoond: Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal over een uitzonderlijke vriendschap.

Wanneer Abdul Karim (Ali Fazal) vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van Koningin Victoria (Judi Dench), blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.

Bibliotheek Oude-Tonge | donderdag 19 maart | tijd 19.30 – 21.30 uur.

Meer berichten