woensdag 12 augustus, 2020 12:17
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

AEMSTIE-zaterdagavond is uitverkocht

  Cultuur

Het zat er aan te komen en nu is het gebeurd… De kaartverkoop voor de zaterdagavond bij Aemstie Alive met Tim Akkermans, Emma Heesters, 2 Unlimited, de Edwin Evers Band en de Dirty Daddies is gestopt.

Afgelopen vrijdag, 10 januari, stopten we aan het einde van de middag de voorverkoop via Albert Heijn in Burgh-Haamstede, de Plus in Scharendijke en de Pupekop in Zierikzee en ook de verkoop via de website (www.aemstie.nl) van de kaarten voor de zaterdagavond (25 januari) is definitief gestopt. "Vol = vol; op = op", omdat we het ook gezellig en veilig willen houden.

Op dit moment zijn kaarten voor de kindermusical Doornroosje op zaterdagmiddag (25/1) nog in ruime mate (ook bij de voorverkoopadressen) beschikbaar; die voor de vrijdagavond (24/1) ook wel "Teenagers go Aemstie Alive" met o.a. Snelle, Bram Krikke en de Party Puberz, echter in beperkte mate. Dit laatste geldt echter niet voor de buskaarten. Daarvan zijn er nog voldoende.

Op onze website, www.aemstie.nl, vindt u altijd de meest recente informatie, maar ook via de social media houden we u op de hoogte.

Meer berichten