zondag 12 juli, 2020 15:27
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Start 2020 muzikaal bij het Ouddorps Mannenkoor met uniek project

  Cultuur

Het 50-leden tellende Christelijk Ouddorps Mannenkoor (COM) zingt psalmen en geestelijke liederen en start in 2020 met de voorbereiding voor 2 prachtige uitdagingen. U kunt daarbij zijn! Iedere man vanaf 16 jaar kan op projectbasis een half jaar meedoen met de 2-wekelijkse repetities op maandagavond met als afsluiting een CD-opame in de grote kerk van Brielle op D.V. zaterdag 20 juni en de Zomerzangavond op 27 juni 2020. Tijdens de Zomerzangavond, die het Ouddorpse koor jaarlijks organiseert in de bloemenschuur van de familie Klepper, zing je samen met het beroemde 140-leden tellende Shaare Zedek koor.
 

Uitvoeringen

Naast dit unieke project zijn er meer activiteiten. Op D.V. zaterdag 29 februari zal het mannenkoor een kooravond verzorgen samen met het onlangs nieuw opgerichte Jongerenkoor 'Ons Eiland' dat onder leiding staat van Peter Wildeman. Deze avond staat gepland in de Hervormde Kerk van Goedereede. Ook in mei hoopt het koor een zangavond te verzorgen in de regio.

Doe mee!
Het Ouddorpse Mannenkoor is inmiddels het op één na grootste mannenkoor op Goeree-Overflakkee en groeit nog steeds. Onder leiding van dirigent Dinant Struik en organisten Willem den Boer en Stephan Folmer zal gewerkt worden aan de opname van een nieuwe CD. Beleef de sfeer op het mannenkoor en doe mee met deze mooie activiteiten. Meer informatie is te vinden op onze website of onze Facebookpagina 

Wilt u meedoen?

Bel dan naar de secretaris Wim Grinwis: 0187-682455, of stuur een e-mail naar secretaris@christelijkouddorpsmannenkoor.nl. De eerstvolgende open repetitie is op D.V. maandag 20 januari 2020 in de ruimte van de Koningin Beatrixschool te Ouddorp.

Meer berichten