zaterdag 8 augustus, 2020 04:51
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Mart B&W

Kerstcabaret: HAHAHA Fijne Feestdagen

  Cultuur

Middelharnis - Madelijne Kool staat op vrijdag 13 december in het Diekhuus in Middelharnis met haar kerstvoorstelling. Hahahaleluja! De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook... we kunnen er niet omheen: kerst!

Zeg nou eerlijk, een stressvrije kerst... zou dat niet heerlijk zijn?! Kool zorgt ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt? Hoe klinkt 'O Denneboom' met een volle zaal? Alle clichés en kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling.

Met medewerking van practical joke koning/schrijver Maikel Steur en muzikale begeleiding van Nicolaas Duin. Kool op het podium is beschouwend, energiek en altijd zoekend naar de grap en tragiek in de dagelijkse dingen. Dat doet ze met gezond pragmatisme om de complexiteit van het bestaan wat te verlichten op een manier die je laat lachen, verrast, spiegelt en ontroert. Daarnaast zingt ze de sterren van de hemel. Aanvang 20.15 uur en tickets € 19,50 inclusief consumptie.

Meer berichten