zondag 12 juli, 2020 14:33
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Rapunzel leuk voor jong en oud!

  Cultuur

Ouddorp – Op zaterdag 2 november om 15.00 uur speelt Het Kleine Theater een geheel eigen versie van het sprookje Rapunzel in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Met gekke personages en mooie muziek geven ze een eigen draai aan het welbekende verhaal zodat het voor iedereen leuk is, niet te eng voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten. Een theatervoorstelling voor het hele gezin!

Rapunzel is een mooi, maar eenzaam meisje. Ze zit haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten, maar met veel liefde voor haar zorgt. Op een dag echter ontdekt Rapunzel, dat er een deurtje in haar toren zit.. ze kan eruit! Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. Met alle gevolgen van dien.

Deze originele vertolking van Rapunzel is een muzikaal en vrolijk verhaal gespeeld door Het Kleine Theater. Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit.

Tickets voor de voorstelling 'Rapunzel' (3+), kosten €9,75 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl, te verkrijgen aan de balie van VVV Goeree-Overflakkee, Landal Strandresort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee.

Meer berichten