dinsdag 19 november, 2019 08:31
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Ludieke actie van strandtheater Houten Kaap; de envelopactie!

  Cultuur

OUDDORP - Kom naar de voorstelling van Andermans Veren Live, zaterdag 26 oktober om 20.30 en geef achteraf het bedrag wat je de voorstelling waard vindt!

Waarom deze actie?
Wat wij vaak merken is dat mensen niet goed weten wat ze kunnen verwachten van een avondje (muzikaal) cabaret in Strandtheater Houten Kaap. Achteraf horen we bijna altijd dat iedereen genoten heeft van écht hele goede artiesten en van ons kleine gezellige theater in de duinen.

Meer theaters gingen ons voor en daarom proberen wij het nu ook uit, de envelopactie. Je meldt je via de mail aan voor de envelopactie voor de voorstelling van Andermans Veren op 26 oktober 2019. Bij binnenkomst betaal je helemaal niks, maar krijg je van ons een lege envelop. Bij afloop stop je in de envelop wat je de voorstelling waard vond. Meedoen kan alleen door ons een email te sturen via info@houtenkaap.nl.

Op deze manier hopen wij dat meer mensen de stap zetten om eens een kijkje te nemen in ons knusse Strandtheater Houten Kaap. Wij weten zeker dat je gaat genieten van een heerlijke muzikale avond!

Hoe goed wil je het hebben? Try-out| Andermans Veren Live

In de jubileumvoorstelling 'Hoe goed wil je het hebben?' doen ze dit volgens hun succesvolle formule; vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen.

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen?

Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde! Want van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen heeft iedereen zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd! En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

Informatie over de voorstelling

Zaterdag 26 oktober| 20.30 uur | Muziek cabaret | 20.30 uur | €17,50

Meer berichten
 

RondOm Goeree OverflakkeeLees de krant online