dinsdag 24 november, 2020 04:34
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Picasa

“Kunnen jullie ook bij ons thuis komen om trouwringen te laten zien en deze te passen?”

  Column

Een hele goede vraag

Dat was een aantal weken geleden de vraag van een bruidspaar dat niet de mogelijkheid had om bij ons langs te komen in de showroom.


In eerste instantie denk je hoe kan ik dit “probleem” oplossen en kunnen wij aan de wens van dit bruidspaar voldoen en wij vonden het tegelijkertijd een uitdaging!

Uitslag enquête?

Na een kleine enquête gehouden te hebben onder 45 aanstaande bruidsparen bleek dat er veel meer behoefte en interesse is om juist thuis trouwringen te bekijken en te passen. De meeste redenen die genoemd werden zijn: geen oppas voor kind(eren) of hond, slecht ter been, lastig inplannen met beider werk, te grote afstand, geen auto en geen goed openbaar vervoer, maar ook gewoon erg makkelijk om thuis aan de keukentafel in alle rust en ontspannen sfeer samen trouwringen te kunnen bekijken zonder de deur uit te hoeven.

En toen?

Ja dat was de goede vraag aangezien wij niet onze hele collectie, meer dan 1750 paar trouwringen, kunnen meenemen. De oplossing was eigenlijk eenvoudig. Aan de hand van een aantal vragen zoals materiaalvoorkeur en budget nemen wij een groot deel van onze collectie mee helemaal afgestemd op de wensen. Inmiddels hebben wij zo al een aantal klanten bezocht en prachtige trouwringen geleverd, helemaal op maat.

Iets extra’s?

Zo hebben wij onze dienstverlening een extra dimensie gegeven en kunnen klanten bij ons een afspraak maken in onze showroom of bij de klant thuis overdag, ’s avonds of in het weekend.

Ook bij thuisbezoek geldt de actie 2 halen 1 betalen tot uiterlijk 31 december en hebben wij rond de feestdagen ook nog een aantal plekken beschikbaar om een afspraak te maken.

Showroom alléén op afspraak: Kerkring 1, 4306 CJ  Nieuwerkerk | Telefoon 0111 - 550 550 

www.trouwringenzeeland.nl

Meer berichten