zaterdag 24 oktober, 2020 05:37
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Picasa

Nieuw artikel

  Column

Yes… dachten we deze zomer, het aantal besmettingen met het Corona virus wordt minder en minder en langzaam worden de beperkingen ook minder en minder…. Maar helaas het tegengestelde blijkt waar en zitten we nu toch weer met gekleurde provincies. Dat het overal merkbaar is en heel dichtbij komt is wel als zelfs de winkel op de hoek of je favoriete restaurant tijdelijk moet sluiten op last van de GGD. Dat is heel vervelend. Wat te denken van de grote groep van aanstaande bruidsparen. Je stelt je van tevoren een prachtige dag voor en bent al heel lang met de voorbereidingen bezig en dan dit.  Een bruidspaar vertelde ons deze week dat de geplande bruiloft met familie en een grote vriendengroep voor de twééde keer niet door kon gaan. Uiteindelijk hebben zij besloten om wel te gaan trouwen en het feest volgend jaar te gaan vieren. Dat is toch wel heel vervelend voor een dag dat één van de mooiste van je leven behoort te zijn. Je bedenkt pas wat de impact is wanneer je inzoomt op hetgeen allemaal op zo’n dag maar vooral ook in de voorbereidingen komt kijken.


Een trouwjurk uitzoeken, afspelden, afpassen en ophalen met een mondkapje. In onzekerheid zijn of blijven en het journaal volgen of de regering met beperkingen komt die voor jou van toepassing zijn. Beperking van het aantal gasten in een trouwzaal of receptie/feest: Iedereen op 1,5 meter, vaste plekken voor de gasten, geen openingsdans behalve het bruidspaar, de vader mag niet gearmd zijn dochter weggeven (1,5 meter volgens de babs is een “noodzaak”) etc. Geen huwelijksreis naar het buitenland, etc.

Gelukkig gaan er toch ook heel veel huwelijken gewoon door maar kiezen dan voor een kleiner gezelschap en wat wijzigingen wat natuurlijk ook erg mooi kan en zal zijn. Het is niet anders en een kwestie van aanpassen en er verder helemaal voor gaan.

In onze trouwringenshowroom worden steeds meer trouwringen gekocht waarbij de huwelijksdatum pas achteraf zal worden gegraveerd. Ja, zo eenvoudig kan een aanpassing ook zijn. Daarnaast wordt de 1,5 meter gerespecteerd en de handen ontsmet, zodat de ringen gewoon gepast kunnen worden.

Op 3 oktober in Renesse - slot Moermond staan wij met een deel van onze touwringencollectie op deze trouwbeurzen en hopen weer veel aanstaande bruidsparen, op afstand, te ontmoeten. Wij zien er naar uit jullie snel te ontmoeten op een van de trouwbeurzen, in onze showroom of bij jullie thuis.   

Showroom alléén op afspraak: Kerkring 1, 4306 CJ Nieuwerkerk | Telefoon 0111 - 550 550

www.trouwringenzeeland.nl

Meer berichten