maandag 1 juni, 2020 11:05
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Picasa

Bruiloft met of zonder Social Media?

  Column

Ga je binnenkort trouwen en heb je er al over nagedacht hoe je om wilt gaan met posts op Social Media? Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Iedereen maakt foto’s en plaatst deze met het grootste gemak op Social Media. Maar wil je dit ook op de mooiste dag van je leven? Wil je niet liever zelf de regie houden wat er wanneer openbaar gemaakt wordt en wat niet? Je kunt aan je gasten vragen geen foto’s te posten op Social Media maar ze in plaats daarvan naar jullie door te sturen via WhatsApp of email. Een ceremoniemeester kan aan de gasten vragen hier rekening mee te houden of zet het in je uitnodiging.

Telefoons uit?
Vraag aan je gasten om tijdens de officiële ceremonie de telefoons helemaal uit te zetten. Meestal is er een professionele fotograaf aanwezig. Het is geen fraai gezicht op de foto’s van de huwelijksvoltrekking wanneer iedereen met een mobiele telefoon in de hand zit. Behalve dat, de aandacht moet uitgaan naar het grote moment!

Maak een besloten groep aan!
Een idee is om bijvoorbeeld een besloten Facebookpagina of WhatsApp-groep aan te maken waar iedereen de foto’s met de andere gasten én uiteraard het bruidspaar kan delen. Deze pagina of groep kan je al eerder aanmaken zodat je de gasten op de hoogte kan brengen van de stappen die jullie al gezet hebben. Je kunt bijvoorbeeld laten weten dat de locatie geboekt is, de jurk en het pak gekocht zijn, de trouwringen uitgezocht zijn etc.  Het overdenken waard!

Privé-afspraak in onze showroom
Benieuwd naar onze uitgebreide collectie trouwringen? Maak dan een privé-afspraak in onze showroom. Toch liever online bestellen? Neem contact met ons op zodat wij kunnen helpen bij het bestelproces, foto’s kunnen laten zien en pasringen toe kunnen sturen om de maat te nemen.

Meer berichten