Afbeelding
Foto: Corné Otte

Nieuwe huisstijl en naam voor Otte Afbouw

Bedrijf in beeld

Oosterland – Eens in de zoveel tijd is het moment dat je iets wilt vernieuwen in je bedrijf. Otte Afbouw heeft recent gekozen voor een nieuwe naam met bijpassende huisstijl. Met geennieuwekeuken.nl slaan ze deels een nieuwe weg in, maar blijven ze ook zeker trouw aan de huidige gang van zaken.

Otte Afbouw verzorgt al jarenlang de montage van onder andere keukens en badkamers voor particulieren en bedrijven in heel Zuidwest-Nederland. De portefeuille is dan ook nog altijd goed gevuld. Zo goed dat het tijd wordt om het bedrijf in twee duidelijke takken te verdelen en de nadruk te leggen op keukens. Eigenaar Corné Otte: “Enerzijds blijven we de keukenmontages doen zoals we dat altijd gewoon waren. Anderzijds pakken we de keukenrenovaties op, omdat in die markt ook mooie kansen voor ons liggen.” 

Nieuwe huisstijl

Bij groei hoort ook een stukje professionalisering, vindt Corné. Daarom was het tijd voor een nieuwe naam en huisstijl. Deze liet hij ontwerpen door Studio Arie Van der Meer uit Bruinisse. “Het is even heel iets anders dan je gewend bent, maar het concept is goed uitgedacht en onderbouwd. Het speelt in op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. En het vertelt precies wat we doen: nieuwe keukens monteren en keukens renoveren.” Er zijn volgens Corné best veel mensen die denken dat wanneer een keuken niet meer hun smaak is, dan meteen de hele keuken eruit moet. “Maar dat is niet zo. Als de basis goed is, kun je met een keukenrenovatie een heel mooi resultaat bereiken. Het is bovendien voordeliger dan een nieuwe keuken.” 

Monteren of renoveren

Wie iets anders met zijn keuken wil, kan een afspraak maken voor een inventarisatie. Corné: “We komen kijken naar de staat van de keuken. Als de basis goed is, kun je renoveren. Dan laat ik de mensen zien welke keuzes er zijn in fronten, bladen en eventueel apparatuur. Het is eigenlijk een verkooptraject zoals in de showroom, maar dan comfortabel aan huis.” Corné verwacht dat de nieuwe belettering op de bus met de zin ‘Hoezo (g)eennieuwekeuken?’ de mensen triggert en aan het denken zet. “Er zijn diverse mogelijkheden en daar kunnen wij ze bij helpen. Een keuken monteren? Kunnen we regelen. Toch liever een keukenrenovatie? Ook dan staan we voor onze klanten klaar.” Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.geennieuwekeuken.nl

Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk