dinsdag 24 november, 2020 04:00
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Kom sfeer proeven op vrijdagavond!

  Bedrijf in beeld

Méér kleur

De trends zijn voor het komende jaar een beetje anders dan anders. De afgelopen jaren was het vrij sober en zag je veel vergrijsde tinten. Nu komt er weer wat meer kleur in het interieur en wordt er veel gestyled met de kleuren geel, groen en oranje. Meestal met een zachte uitvoering ervan. Je ziet het ook terug in het toepassen van kaarsen en lampenkappen. Daardoor kan heel eenvoudig een andere draai aan het interieur gegeven worden.


Veel kamerplanten

Kamerplanten zijn daarnaast nog steeds “hot”. De bananenplant, strelizia en de pannenkoekenplanten zijn daarbij heel gewild. Ook hangplanten worden veel toegepast als groene basis in het interieur. Bloem- en Groencentrum Ouddorp voert een heel uitgebreid assortiment kamerplanten. Onze klanten vragen vaak advies en tips over standplaats en verzorging, waarbij wij u graag van deskundig advies voorzien.

Bijna Kerst

De kerstperiode staat voor de deur. Altijd een mooie en inspirerende periode voor wooninterieur en accessoires. Bloem- en Groencentrum Ouddorp is vroeg begonnen met het stylen in de winter- en Kerstsfeer. José Tanis, styliste bij Bloem- en Groencentrum Ouddorp: “We merken aan onze klanten dat Kerst in deze coronatijd extra leeft.

Op het tuincentrum staat er steeds meer te glanzen en te glitteren. We zien dit jaar bij kerstartikelen veel geel toegepast, wat je ook in de kledingmode ziet. En ook behoorlijk wat goud. Dat maakt het echt chique. Maar, dat mag ook met Kerst, toch?”

Sfeervol winkelen

De  wintermaanden zijn bij uitstek een gelegenheid om te genieten van de sfeer en warmte in huis. Juist in deze tijd zijn we meer op binnen aangewezen en is het fijn om daar extra van de mooie dingen te genieten.

Wij  inspireren u graag. U bent welkom om ons tuincentrum, die gestyled is in de kerst- en wintersfeer, te bezoeken.

Om u extra te laten genieten hebben we op een viertal vrijdagavonden ons tuincentrum langer geopend. Zo kunt u in het donker genieten van een sfeervol verlicht tuincentrum. We zijn geopend op de volgende avonden tot 20.00 uur:

• Vrijdag 27 november
• Vrijdag 4 december
• Vrijdag 11 december
• Vrijdag 18 december

Winkelen in coronatijd

Coronatijd vergt van ons allemaal extra zorgvuldigheid in de dingen van iedere dag. Op ons tuincentrum kunt u conform de richtlijnen van het RIVM winkelen. Bij de ingang heeft u de mogelijkheid uw winkelwagen te desinfecteren, we hebben looproutes in de winkel uitgezet, er zijn markeringen geplaatst voor het houden van afstand en wij vragen u zoveel als mogelijk contactloos te betalen. Het dragen van een mondkapje wordt op prijs gesteld.

Private shoppen

Een aantal van onze klanten stelt het op prijs om in verband met de risico’s op rustige momenten te winkelen. Speciaal hiervoor hebben wij op dinsdag- en donderdagavond een private shopping moment ingesteld. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u zich hiervoor via onze website of telefonisch inschrijven.

Komt u ook shoppen op de sfeervolle vrijdagavonden? Bij besteding van €15,- ontvangt iedere klant een gratis goody bag.

Dijkstelweg 28A, 3253 TB Ouddorp
0187-681578
www.bloemengroencentrumouddorp.nl
info@bloemengroencentrumouddorp.nl

Meer berichten