zaterdag 5 december, 2020 22:47
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Al je inspiratie doe je op bij Bloem- en Groencentrum Ouddorp
Al je inspiratie doe je op bij Bloem- en Groencentrum Ouddorp

Maak het extra gezellig in huis deze winter met Bloem- en Groencentrum Ouddorp

  Bedrijf in beeld

Ouddorp – We waren de afgelopen tijd al meer binnenshuis, maar nu de herfst begonnen is, wordt dat alleen maar meer. Maak het de komende maanden extra gezellig met mooie accessoires, kaarsen, plaids en kamerplanten. Al je inspiratie doe je op bij Bloem- en Groencentrum Ouddorp. 


Ga je even rondstruinen bij het Bloem- en Groencentrum Ouddorp, dan kun je daar gerust een middagje voor uittrekken. Het draait hier dan wel voor een groot deel om bomen, planten en tuinen, de andere helft; kamerplanten en interieur is minstens zo leuk en belangrijk. In talloze hoekjes word je verrast met allerlei leuke trends en producten. 

Creatieve styling

Medewerkster José Tanis werkt al vanaf het allereerste begin bij het Bloem- en Groencentrum Ouddorp. Iedere dag weer voorziet ze klanten met plezier van advies. “Er is hier geen dag hetzelfde, ik vind het leuk dat mijn werk zo divers is. Het creatieve proces in mijn hoofd staat nooit stil. Eigenlijk ben ik altijd aan het bedenken hoe ik alles zo mooi en logisch mogelijk kan stylen en indelen.” Iedere week komt er wel weer iets nieuws binnen, dus José blijft er lekker mee bezig. 

Kleur en planten

De trends voor dit najaar? “Het is een beetje anders dan anders, leveranciers zijn wat voorzichtiger. De afgelopen jaren was het vrij sober en zag je veel vergrijsde tinten. Nu komt er weer meer kleur. Geel, groen, oranje. Wel de zachte uitvoering ervan. Je ziet het ook terug in kaarsen en lampenkappen. Daar kun je eenvoudig even een andere draai aan je interieur geven.” Planten zijn daarnaast nog steeds ‘hot’. José krijgt daar regelmatig vragen over. “De bananenplant, strelizia en de pannenkoekenplant zijn nog steeds heel gewild.  Je ziet verder veel hangplanten. Mensen vragen me vaak naar tips over de standplaats en verzorging. Of ze willen de soortnaam weten om in de app in te voeren.”

Kerst komt eraan

Momenteel staat ook een drukke tijd in verband met Kerst voor de deur. “Het is nog wat vroeg, maar we zijn inmiddels begonnen met het ombouwen en inzetten van alle kerstartikelen.” Er gaat steeds een beetje meer glanzen en glitteren in de zaak. “We zien dit jaar veel geel, wat je ook in de kledingmode ziet. En ook behoorlijk wat goud. Dat maakt het wel echt chique. Maar dat mag ook met Kerst, toch?”

www.bloemengroencentrumouddorp.nl

Volg ons op Facebook voor de laatste acties  en openingstijden

Meer berichten