woensdag 2 december, 2020 22:22
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Succes verzekerd, ook in coronatijden

  Bedrijf in beeld

De coronamaatregelen treft vele branches, zo ook de rijscholenbranche. Gelukkig mag Jaco Breeman van Autorijschool Succes nog steeds zijn beroep uitoefenen na een periode van zeven weken thuiszitten. Vol enthousiasme is Jaco in mei weer aan de slag gegaan. Uiteraard wel met in achtneming van de coronamaatregelen, maar hoe gaan de rijlessen dan nu precies in zijn werk? 


Omdat tijdens de rijles anderhalve meter afstand niet mogelijk is wordt er vanuit het CBR aangegeven dat zowel leerling en rij instructeur beide een mondkapje moeten dragen. 

Jaco heeft dan ook zijn leerlingen allemaal voorzien van een mondkapje met het bedrijfslogo erop, handig voor in het openbaar vervoer en tijdens de rijlessen. Naast het mondkapje zijn er nog twee maatregelen genomen. Zo wordt er na iedere rijles minimaal 10 minuten gelucht en wordt de auto gereinigd met desinfecterende middelen. Om te voorkomen dat er meer dan drie personen in de auto zitten, zit er tegenwoordig 15 minuten tussen iedere rijles om het luchten en reinigen mogelijk te maken. 

Omdat fysiek theorieles geven op dit moment even niet mogelijk is gebeurd dit nu online. Een keer in de twee weken is Jaco achter de computer te vinden om vragen te beantwoorden van zijn leerlingen. Het is met een aantal aanpassingen, maar Jaco is blij dat hij nog steeds gezond is en aan de slag kan blijven. 

Ben je geïnteresseerd in het volgen van rijlessen? Neem dan contact op via 06-22163005 of kijk op www.autorijschoolsucces.com. 

Meer berichten