zaterdag 24 oktober, 2020 04:55
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Escaperoom The Cube
Escaperoom The Cube

Onvergetelijke avonturen bij Escape Room The Cube

  Bedrijf in beeld

Escape Room The Cube in Hellevoetsluis staat al geruime tijd bekend om zijn bijzondere avonturen. Naast de Maffioso en Triplicate Institute hebben de eigenaren Michiel en Valery nu weer iets uitzonderlijks bedacht; Escapen in Virtual Reality. 


Je staat in een grote lege ruimte. Je zet je VR-bril op. Dan sta je in een compleet andere wereld en zie je je teamgenoten ook dezelfde virtuele wereld in stappen. Jij en je team staan niet meer in de lege ruimte, maar zijn samen druk bezig met een missie; de aarde beschermen tegen een enorme meteoriet. Of diep in de zee op zoek naar een schat in een verloren tempel. Tot slot is er ook een avontuur waar je moet ontsnappen uit de kerktoren, voordat je geofferd wordt aan een hongerige draak.

“Door middel van de nieuwste technieken waarbij één stap in de werkelijkheid ook één stap in het spel is, raak je niet gedesoriënteerd en dus ook niet misselijk. Dat was ook een eis voor we deze Escape Rooms neer gingen zetten!” aldus eigenaar Michiel.

De creativiteit en gedurfde stappen van de afgelopen jaren zijn ook landelijk opgevallen. Naast vele bezoekers uit heel binnen- en buitenland, heeft de grootste vergelijkingswebsite EscapeTalk.nl voor het derde jaar op rij Escape Room The Cube uitgeroepen tot publieksfavoriet! “Wij zijn enorm trots dat onze gasten zo enthousiast zijn en hier halen we dan ook enorm veel energie uit.” sluit Valery stralend af.

Escape Room The Cube
Struytse Hoeck 5+6+7
3224HA Hellevoetsluis
06-41781378
www.escaperoomthecube.nl

Meer berichten