maandag 26 oktober, 2020 05:40
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Autorijschool Succes
Autorijschool Succes

Autotheorieles op afstand

  Bedrijf in beeld

De Coronacrisis raakt vele branches, zo ook de rijschoolbranche. Vanaf 23 maart is het niet meer toegestaan om rijles te geven, ook theorieles geven mag niet meer. Autorijschool Succes wil er alles aan doen om in deze periode de leerlingen toch nog iets van les te bieden. Op deze manier staat het leerproces niet compleet stil. 


Autorijschool Succes wil zijn klanten graag ondersteunen in deze moeilijke periode, de moderne technologie biedt daarbij uitkomst. Door online programma’s zoals Skype en Zoom sta je gemakkelijk met elkaar in verbinding en kunnen er online colleges worden gegeven. Ook Autorijschool Succes zet deze technologie in om online theorieles te geven. 

Interactieve les

Verjo Masterdrive maakt het mogelijk om via een interactieve manier de leerlingen op afstand iets bij te brengen. Zo kan er gedacht worden aan bordentraining, uitleg van verkeerssituaties en verkeersregels. Leerlingen kunnen uiteraard ook zelf met onderwerpen komen die zij lastig vinden, zodat hier extra aandacht aan kan worden besteed. Zo worden zij toch goed voorbereid op het theorie-examen dat over een tijdje plaats zal vinden. Want een goed begin, is het halve werk!

Aanmelden

Nu het rijlesgeven stilligt, zit Jaco Breeman van Autorijschool Succes dus zeker niet stil. Zodra het weer is toegestaan om les te gaan geven, zal er een nieuwe manier van theorieles geven worden geïntroduceerd. Ook dan zetten we Verjo Masterdrive in, maar dan op een andere manier. Meer informatie hierover volgt in de toekomst. Ben je geïnteresseerd in het volgen van online theorieles? Neem dan contact op via de telefoon  of e-mail en meld je aan! 

www.autorijschoolsucces.com

Meer berichten