donderdag 6 augustus, 2020 18:48
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Van der Mark Zorghulpmiddelen opent nieuwe vestiging in Stellendam

  Bedrijf in beeld

Stellendam – Sinds begin deze maand heeft Van der Mark Zorghulpmiddelen een nieuwe vestiging geopend in Stellendam. Deze thuiszorgwinkel is een aanvulling op de hoofvestiging in Numansdorp en het uitleenpunt in het Van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u een zorghulpmiddel nodig hebt. Vanwege een blijvende lichamelijke beperking, voor herstel na een operatie of bij een sportblessure. Het aanbod varieert van krukken, rollators en braces tot douchestoelen, sta-op-stoelen en scootmobielen. Door de jarenlange ervaring hebben ze bij Van der Mark de juiste kennis in huis om u te adviseren over het beste hulpmiddel in uw situatie. Nu er in Stellendam een thuiszorgwinkel geopend is, is er een brede dekking op Goeree-Overflakkee. 

Gratis uitleen

Jacintha van der Mark, winkelmanager, licht toe: “In onze nieuwe thuiszorgwinkel worden hulpmiddelen verkocht, verhuurd of vergoed via de zorgverzekering. Dat laatste is afhankelijk van de indicatie; de reden waarom je een hulpmiddel nodig hebt.”  Hulpmiddelen die door de zorgverzekering worden vergoed kunnen maximaal 6 maanden gratis worden gebruikt. De kleinere zorg-hulpmiddelen zoals toiletstoel en douchestoel kun je hier gemakkelijk halen en direct meenemen. Grotere artikelen zoals bedden en tilliften worden bij u thuisbezorgd en geïnstalleerd.“

Winkel voor iedereen

Iedereen kan in de thuiszorgwinkel terecht. “We zitten hier op een eiland en vinden het belangrijk dat dorpse gevoel uit te stralen. Mensen kunnen altijd binnenlopen zonder afspraak, ze mogen bij vragen ook even bellen. Niet iedereen staat er bij stil, maar ook als je een sportblessure hebt of na een bevalling kunnen wij helpen.”

www.vandermarkzorghulpmiddelen.nl

Meer berichten