vrijdag 14 augustus, 2020 15:47
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Trident International nu in Nederland

  Bedrijf in beeld

‘Wij maken dromen betaalbaar’ 

Zierikzee – De voorbereiding kostte een aantal jaren, maar Andriy Derzhavets is sinds deze maand het eerste verkooppunt van chaletbouwer Trident International in Nederland. Vanuit Zeeland wil de ambitieuze ondernemer groeien en uitbreiden in heel Europa.

Velen kennen Andriy Derzhavets van zijn telefoniewinkel in Zierikzee. Maar de jonge ondernemer heeft meer in zijn mars. Al jaren droomt hij ervan de mooiste chalets te verkopen in samenwerking met een partner uit Oekraïne. “ Ik ben er al meer dan zeven jaar mee bezig. Het begon toen ik tien jaar geleden op de Julianahoeve in Renesse was. Ik vond de sfeer zo geweldig. In je chalet ben je op jezelf, stap je buiten je kavel dan ben je met elkaar. Zo gaaf vond ik dat.” Andriy, wiens roots in de Oekraïne liggen, droomde ervan daar zoiets te gaan beginnen en kwam op een forum in contact met een chaletbouwer. 

Betaalbare kwaliteit

“We deelden onze visie en missie en zaten heel erg op één lijn. Toen ben ik diverse keren naar de Oekraïne toe geweest. Ik wilde zeker weten dat de kwaliteit goed was. Toen ik me daarvan verzekerd had, ben ik ermee doorgegaan. Ondertussen deed ik ook onderzoek in Nederland. Ik kwam tot de conclusie dat ik door chalets te laten bouwen in Oekraïne een heel goede kwaliteit chalets kan aanbieden voor een zeer scherpe prijs.” 

Vrijheid op vakantie

De Oekraïnse partner is ooit Trident International begonnen. “Hij heeft de naam bedacht, we gaan samen verder. In het wapen van Oekraïne zit een drietand, dat staat symbool voor vrijheid. Dat past mooi bij dit product. Je hebt bij ons namelijk alle vrijheid om een chalet naar wens samen te stellen en zodra het af is geniet je van je vrijheid tijdens je vakantie in het chalet.” Andriy is het eerste verkooppunt in Nederland De bedoeling is het bedrijf verder uit te bouwen in Europa.

Naar wens gemaakt

Op de website zijn drie standaardafmetingen te zien, maar ook afwijkende afmetingen zijn mogelijk. “Eind juli komt er een showmodel naar Nederland, in de buurt van Renesse. Dan kun je een afspraak maken om te bezichtigen en bespreken we eventueel wat je wensen zijn. We onderscheiden ons vooral door de prijs kwaliteit verhouding. Bovendien bouwen we op extra sterke chassis, werken we met driedubbel glas en kun je helemaal zelf de indeling bepalen zonder dat dat meer kost. Ook het transport en de 3D tekeningen zijn bij de prijs inbegrepen.” Trident International levert door heel Nederland én daarbuiten. En wie een tuinhuisje of veranda wil: ook daar kan voor gezorgd worden.

Vooruit denken

Andriy gaat met de trends van deze tijd mee en denkt ook vooruit. “We zijn aan het uitzoeken of we kunnen werken met zonnepanelen. Er is vraag naar energieneutrale chalets, dat is een trend waar je iets mee moet doen. Ook op andere vlakken wil ik meegaan met de tijd. Veel bouwers zijn toch wat degelijk in hun communicatie. Wij gaan mensen verrassen met leuke blogs en vlogs. Het mag allemaal best losser en hipper.”

Kerkhof 28, 4301 EP Zierikzee  
www.tridentinternational.nl
0850161810

Meer berichten