zondag 9 augustus, 2020 21:52
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Onvergetelijk dagje uit, gewoon dicht bij huis

  Bedrijf in beeld

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, geweldige actie of ultieme ontspanning; bij Brouwersdam beleef je het allemaal. Ook deze zomer kun je namelijk, zowel op het land als op het water, deelnemen aan leuke clinics en daarnaast weer genieten van een lekker hapje en drankje op het terras van restaurant Eat & See. Samen met familie, vrienden of het hele gezin een heerlijk dagje uit, lekker dicht bij huis.

WINDSURFEN EN ZEILEN

Dagelijks tussen 09.00 - 18.00 uur.
Er zijn groeps- en/of privélessen te volgen voor zowel het windsurfen als zeilen voor beginners, gevorderden en alles daar-tussenin. Voor bambini’s vanaf 5 jaar liggen de kindvriendelijke planken en kleine zeiltjes klaar om in het veilige poeltje kennis te maken met de elementen water en wind. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen het Grevelingenmeer verkennen in de optimist. Daarnaast zijn verschillende soorten boten, windsurfzeilen en boards óók te huur om zelfstandig het water op te gaan.

BODYSLIDEN VAN DE WATERJUMP

Dagelijks tussen 11.00 - 18.00 uur.
Daag jezelf en je vrienden uit om een afdaling te wagen van deze 8 meter hoge schans, verleg je grenzen en maak de meest spectaculaire sprongen! Gegarandeerd plezier en ook voor kinderen vanaf 6 jaar een geweldige attractie!

SUP CLINIC

Elke dinsdag van 15:30 - 17:00 uur en elke zaterdag van 14:00 - 15:30 uur
Maak kennis met deze relaxte sport tijdens de sup clinic. Gezellig in groepsverband het water op waar
de instructeur je tips en aanwijzingen geeft om de basis-vaardigheden van het SUP’en onder de knie te krijgen.

SUP YOGA

15 juli van 12.00 - 14.00 uur. 
Een unieke uitdaging; yoga op een stand up paddleboard. Yoga op het water vraagt meer van je balans, het is een beetje uitdagend maar vooral erg leuk.

SUNSET SUP TOUR

22 juli van 19.00 - 21.30 uur.
Samen volgen we een prachtige route waarbij we de diverse eilandjes passeren die het Grevelingenmeer rijk is. Beleef tijdens het peddelen een magisch gevoel wanneer de hemel steeds meer oranje kleurt en de zon langzaam achter de horizon verdwijnt.

www.brouwersdam.nl

Meer berichten