zondag 5 juli, 2020 13:19
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Met de camper op pad in Coronatijd - No go, no pay bij Garage Wolse

  Bedrijf in beeld

Sint Philipsland – Op vakantie gaan is op dit moment niet altijd even vanzelfsprekend. Een verre vliegreis zit er naar alle waarschijnlijk eerder niet dan wel in. Een goed alternatief is dan om er een paar weken met een camper op uit te gaan. Bij Garage Wolse kom je erachter of het iets voor je is.

Eigenaresse Marieke Wolse heeft een aantal campers in de verhuur en vertelt waarom een camper zo ideaal is. “Een camper is knus. Bij slecht weer zit je binnen en bij goed weer lekker buiten onder de luifel. Een camper biedt veel comfort. Je bent zo vrij als een vogel. Bevalt de stek of het weer je niet, dan rijd je ergens anders heen.” Bovendien is een camper ideaal in een anderhalvemetersamenleving. “Je kunt makkelijk afstand houden en hebt alles zelf bij de hand. Er zitten een aparte douche en toilet in. Als je wilt, kun je natuurlijk altijd een camping opzoeken met privé sanitair.”  

Uitproberen

Overweeg je er eentje aan te schaffen? Dan is eerst huren een goede manier om te ontdekken of het iets voor je is. Huren van een camper kan voor meerdere weken, maar ook voor een lang weekend. Ook voor een campervakantie is een goede voorbereiding het halve werk. “Je krijgt voor vertrek een instructie van een half uur, drie kwartier. De inventaris is compleet: tuinstoelen, tuintafel, gereedschap, het zit er allemaal in. Je kunt er ook een beddenopmaakservice bij boeken. Hoef je daar allemaal niet meer over na te denken,” legt Marieke uit. 

Verkoop

De campers van Garage Wolse zijn allemaal jong. Marieke koopt ze in als ze maximaal een jaar oud zijn. “De gedachte is dat we de huurders altijd een jonge camper mee kunnen geven. Zodat alles er nog netjes uitziet en er weinig kilometers op de teller staan. Vervolgens gaan ze dan weer in de verkoop. Er zijn regelmatig klanten die na het huren vragen of ze de camper ook kunnen kopen.” Mensen komen altijd blij terug bij Marieke. “Daarom is dit zo leuk om te doen. Ze komen enthousiast weer terug, hebben allerlei verhalen en sturen op vakantie foto’s door.”  

Clausule

Het is te merken dat de vakanties in zicht komen en de boekingen weer toenemen. Maar in Coronatijd is het wel een beetje spannend of je straks echt wel naar je gewenste bestemming kunt met de camper. Daar heeft Marieke iets op bedacht. “Voor dit jaar hebben we een clausule, waardoor je niet de huur hoeft te betalen als je niet weg kunt vanwege de Coronacrisis. Wij willen niet dat mensen moeten betalen, terwijl ze er niets voor terugkrijgen. Door de clausule ben je hooguit een paar tientjes kwijt voor de administratiekosten. Dus: No go, no pay.”

Zuiddijk 14-16, 4675 BC Sint-Philipsland | Telefoon: 0167-572363 | www.garagewolse.nl

Meer berichten