zaterdag 4 juli, 2020 22:22
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto:

Allerlei leuks voor moeders, kinderen en creatievelingen

  Bedrijf in beeld

Nieuwe collectie binnen bij Jorbeau

Ouddorp – Jorbeau is dé wol, baby-, en kinderkledingzaak van Ouddorp. Voor de hipste, liefste en stoerste baby- en kinderkleding ben je hier aan het juiste adres. Ook de creatieve mens haalt bij Jorbeau zijn hart op als het gaat om wol, katoen en brei- en haakboeken.  

De winkel hangt inmiddels vol met de nieuwste zomercollectie van de merken Feetje, Jubel, Sturdy en Koko Noko. Ook de basiscollecties van Feetje, Frogs and Dogs en Baby’s Only zijn uitgebreid met nieuwe artikelen. (Groot)ouders kunnen dus weer naar hartenlust shoppen en hun kroost in het nieuw steken voor het komende seizoen. Eigenaresse Monique vertelt dat je nu ook voor de wat grotere kinderen terecht kunt. 

Grotere kindermaten
“De babykleding begint bij maat 44 en dat ging altijd tot peuter en kleutermaten. Maar omdat we eigenlijk de enige kinderkleding zaak zijn in Ouddorp en mensen ernaar vroegen, hebben we het assortiment inmiddels uitgebreid met kinderkleding tot en met maat 140, voor zowel de jongens als de meiden.” Zoals klanten gewend zijn, vind je bij Jorbeau ook leuke kleine kraamcadeautjes van bijvoorbeeld VIB, Chewies en Baby’s Only. “We hebben al leuke cadeaus vanaf Ä 4,95 en pakken alles leuk in. Denk hierbij aan slofjes, knuffels, slabbetjes, pyjamaatjes etc. Natuurlijk hebben we ook cadeaubonnen die we leuk als cadeau inpakken.”  

Sieraden en ander leuks
Moniques dochter Beau is inmiddels met haar shop ingetrokken bij Jorbeau. “Voor de kleine meiden verkoopt Beau van La Duquesa, de leukste Bellini kindersieraden, ook voor een zwangerschaps- of moeder- en kind ketting kun je bij haar terecht. Daarnaast heeft ze tassen en slippers van Ted Baker.” Liever zelf iets moois breien of haken? Bij Jorbeau zijn verschillende brei- en haakboeken verkrijgbaar en een groot assortiment wol en katoen. We helpen graag met het vinden van een mooi project!

Op 27 maart zijn Monique en Beau tussen 19.00 en 22.00 uur ook aanwezig tijdens de Ladies Entertainment Night bij Fletcher Hotel Ouddorp. Daar kunnen de dames meedoen aan de bingo, shoppen en genieten van hapjes, drankjes en muziek. Kaarten voor de avond zijn te koop bij Jorbeau.

Jorbeau
Weststraat 9
3253 AR Ouddorp
0187684002
jorbeaubabyenwol@gmail.com
www.jorbeau.nl

Meer berichten