maandag 30 maart, 2020 16:13
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto:

De e-bike oriëntatiedagen: Koga en Riese & Müller bij Jan de Jonge fietsen

  Bedrijf in beeld

Tijdens de e-bike oriëntatiedagen die Jan de Jonge fietsen ook dit jaar weer organiseert staan 2 prachtige nieuwe fietsmerken op de winkelvloer.

Koga is een Nederlands fietsmerk die zich écht op de fietsliefhebber richt. Van Worldtraveller reisfietsen tot lichte elektrische derailleurfietsen. Voor elke fietsliefhebber wat wils. Koga was in de winkel in Burgh-Haamstede al verkrijgbaar maar nu dus ook in Zierikzee. Naast Koga is ook het Duitse merk Riese&Müller aan het assortiment toegevoegd. Zij maken stevige en stabiele e-bikes. Veelal middels een riemaandrijving i.p.v. de traditionele ketting. Het voordeel van zo’n riem is dat deze duurzamer is, deze riem hoeft niet gesmeerd hoeft te worden en gaat veel langer mee dan de traditionele ketting. Deze fietsen van beide merken staan tijdens de e-bike oriëntatiedagen klaar voor een proefrit. Ook de e-bikes van Gazelle, Dutch-ID, Cannondale, Trek en Batavus staan klaar voor een proefrit. Tijdens deze dagen krijgt u bij aankoop van een e-bike 5 jaar garantie op motor, display en accu, een servicepakket met o.a. bodyscan voor de juiste afstelling van de fiets en een pakket servicebeurten t.w.v.Ä501,- cadeau!

In Zierikzee worden deze dagen georganiseerd van donderdag 12 maart t/m zaterdag 14 maart in de winkel, gelegen aan de Weststraat 5 in Zierikzee.

De winkel in Burgh-Haamstede organiseert deze dagen van donderdag 19 t/m zaterdag 21 maart aan de Kerkstraat 1 in Burgh-Haamstede. 

www.jandejongefietsen.nl

Meer berichten