Afbeelding

Een oplossing voor uw haarprobleem is dichterbij dan u denkt

Bedrijf in beeld

Ooltgensplaat – Ons haar is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Denk aan de gevleugelde uitspraak ‘Als je haar maar goed zit’. Maar wat als je haar niet zo goed zit? Omdat je dun haar hebt, kaal wordt of al bent? Dan kun je terecht bij Sempre Capelli Haarwerken in Ooltgensplaat.

Erica Kooman zit al 36 jaar in het vak. Ze helpt mensen die te maken hebben met (gedeeltelijke) kaalheid (ook bij kanker) door hen een pruik of haarwerk aan te meten. Uit ervaring weet ze dat er steeds meer mensen zijn die met een dergelijk probleem kampen. ” Het probleem wordt alleen maar groter. Vooral omdat we allemaal meer stress hebben. Het taboe wordt wel kleiner. Het is meer geaccepteerd om gebruik te maken van een haarwerk of een pruik. Mensen praten er wel wat makkelijker over.”

Zo natuurlijk mogelijk
Erica vindt het belangrijk dat mensen weten dat ze ook hier in de buurt terecht kunnen en niet per se gebonden zijn aan een ziekenhuis of ander bedrijf ver weg. “Voorheen had ik mijn bedrijf in Barendrecht. Sinds een paar jaar heb ik mijn salon gevestigd aan huis in Ooltgensplaat.” Erica doet alles zelf: “Mijn haar koop ik zelf in en maak zelf de monturen. Alleen het knoopwerk wordt uitbesteed aan specialisten. De kwaliteit moet optimaal zijn. Ik word nog altijd nerveus als de zending binnenkomt. Hoe is het geworden? Het moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Daarom werk ik ook met verschillende kleuren in een haarwerk.”

Het is volgens de specialiste het mooiste vak van de wereld. “Het zit helemaal in mijn systeem en mijn hart ligt bij de mensen. Dit product heeft best een impact wanneer ze het gaan gebruiken. Ik vind het heel mooi om vrouwen én mannen te kunnen helpen met hun haarprobleem.” 

Oudelandsedijk 25
3257 KE Ooltgensplaat
0187 663620
info@semprecapellihaarwerken.nl
www.semprecapellihaarwerken.nl

Afbeelding
Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk