maandag 24 februari, 2020 18:08
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Twan Monster is je steun en toeverlaat van Go For it Zierikzee

Met Go For it Zierikzee verschijn je strak in je trouwpak

  Bedrijf in beeld

Tijdens onze trouwdag willen we er op ons allerbest uitzien. Niet alleen qua kleding, haar en make-up, maar ook als het gaat over figuur en gewicht.

HOE LEKKERDER JE IN JE VEL ZIT, DES TE MEER JE DAT OOK UITSTRAALT 
De hulp van een personal trainer kan dan uitkomst bieden om je doelen te behalen. Twan Monster van Go for it Zierikzee is personal trainer. Hij helpt mensen om voor, tijdens, maar ook zeker na hun trouwdag op een gezond gewicht te komen en te blijven. Hij deed zijn opleiding aan het CIOS en merkte dat hij graag meer wilde doen met mensen en hun (lichamelijke) gezondheid. "Ik vind het vervelend wanneer andere mensen zich niet fijn voelen in hun lichaam. En als het kan, wil ik die gevoelens graag wegnemen. Dat is niet altijd makkelijk. Ik maak het regelmatig mee dat mensen hier heel verdrietig aan mijn bureau zitten, omdat ze zo graag willen veranderen, maar ze gewoon niet durven." Dat zijn uiteraard extreme gevallen. Wanneer je een paar kilo kwijt moet, wat strakker in je vel wilt zitten en het zelf niet voor elkaar krijgt, ben je bij Go for it Zierikzee ook van harte welkom.

TWAN GEEFT ALLERLEI SOORTEN TRAININGEN 
Activiteiten voor bedrijven, groepslessen in boksen of bootcamp, maar ook persoonlijke trainingssessies of duotrainingen. "Zo'n duotraining is heel leuk als je gaat trouwen. Dat je dan samen sport voor een dag die je ook echt samen gaat beleven." Hij benadrukt dat zowel beweging als voeding van belang zijn. "Het gaat om de combinatie, meestal werk ik aan de hand van een challenge. Ik vind het heel gaaf om te zien hoeveel mensen in een periode van twaalf weken kunnen veranderen. We beginnen dan met een intake om te bepalen wat het doel is. Om over en weer verwachtingen naar elkaar toe uit te spreken. Dat moet natuurlijk realistisch zijn. Gelukkig zijn de meeste mensen dat wel."

GO FOR IT ZIERIKZEE HEEFT DE BESCHIKKING OVER EEN VASTE LOCATIE in Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede waar de sportzaal van alle benodigde apparatuur is voorzien. "Het is hier vaak niet te druk, waardoor je effectief bezig kunt zijn. Ik heb naast de fitnesszaal een aparte ruimte voor de gesprekken. Want dat is ook een belangrijk onderdeel van mijn werk. Door te praten kan ik mensen op hun gemak stellen en meer te weten komen over hun achtergrond.

SOWIESO ZIJN DE CONTACTMOMENTEN HEEL BELANGRIJK 
Dat loopt de hele week door, via telefoon of app bijvoorbeeld." Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Bij Go for it Zierikzee kun je een abonnement nemen of losse lessen boeken, wat je zelf prettig vindt.

A: Hogeweg 55 Burgh-Haamstede
T: 06-25149787
E: goforitzierikzee@gmail.com
I: www.goforitzierikzee.nl

Meer berichten