Afbeelding

Plastische chirurgie met persoonlijke aandacht

Bedrijf in beeld

VOORNE-PUTTEN – Kliniek Voorne-Putten voor plastischechirurgie biedt professionele zorg met een persoonlijke benadering. De artsen nemen alle tijd om de wensen van de cliënt in kaart te brengen en al zijn of haar vragen te beantwoorden. Een bezoek aan de kliniek is voor de meeste mensen toch spannend. Of het nou gaat om de behandeling van een Trigger Finger of het Carpaaltunnel syndroom of om een ooglidcorrectie of facelift. Met oprechte aandacht en zorg weet het team van Kliniek Voorne-Putten zijn cliënten op hun gemak te stellen.

Ooglidcorrecties
Het vakgebied van de plastisch chirurg is groter dan veel mensen weten. Waar we bekend zijn met de borstcorrecties, facelifts en botoxbehandelingen, zijn we minder op de hoogte van het feit dat de plastisch chirurg veel meer doet. "Wij voeren bijvoorbeeld veel ooglidcorrecties uit", vertelt plastisch chirurg

John van der Werff. Een ooglidcorrectie is precies zo'n behandeling waar veel mensen bang voor zijn. "En dat hoeft helemaal niet, want deze ingreep valt reuze mee. Ik hoor bijna altijd na afl oop van cliënten dat ze dit járen eerder hadden moeten doen. Mensen zijn erg blij met het resultaat; ze hebben geen last meer van vermoeide ogen en kijken weer fris en open uit hun ogen. Het verschil is vaak verbluffend groot." De vrees dat een ooglidcorrectie het uiterlijk enorm verandert is ongegrond zegt de plastisch chirurg. "Mensen krijgen vaak reacties als 'Hey, wat zie jij er goed uit! Ben je op vakantie geweest soms?' De correctie zorgt voor een hele natuurlijke verandering die wel gezien wordt, maar niet opvalt."

Handchirurgie
Ook is de kliniek gespecialiseerd in handchirurgie. "We zien veel mensen met het Carpaaltunnel syndroom. Hierbij is een gevoelszenuw in de pols bekneld geraakt. Dit kan leiden tot een pijnlijk, stijf of doof gevoel in de hand, waardoor mensen beperkt worden in het gebruik van hun hand, heel vervelend." Deze aandoening is operatief te verhelpen. Het is een kleine ingreep onder lokale verdoving. Dit geldt ook voor de behandeling van de Trigger Finger. Door een ontstekingsreactie van de buigpees van een van de vingers blijft de vinger 'hangen'. Naarmate de verdikking toeneemt, verergert de pijn. "Het is prettig om mensen op een relatief eenvoudige manier van hun klacht af te kunnen helpen."

Perfect resultaat
Alle ingrepen worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, nadat de specialist zorgvuldig heeft aangegeven welke handelingen hij zal uitvoeren en wat de te verwachten resultaten zijn. Door mensen goed te informeren en de tijd te nemen om naar ze te luisteren, stellen de artsen van Kliniek Voorne-Putten cliënten op hun gemak. De zorg voor een perfect resultaat staat voorop.

Voor informatie kijkt u op www.kliniekvoorneputten.nl  of belt u 018 174 40 20.

Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk