zondag 12 juli, 2020 14:25
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Jouw kleintje in goede handen bij Kibeo’s babyspecialist

  Bedrijf in beeld

Bij kinderopvang Kibeo creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor je kinderen. Ook voor de allerkleinsten. Onze babyspecialisten staan klaar voor jouw kindje en zorgen ervoor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.

Deskundige en getrainde medewerkers

Onze pedagogisch medewerkers op de babygroep zijn speciaal opgeleid om jouw baby van de beste zorg te voorzien. De babyspecialist begrijpt jouw kindje goed, vertaalt de signalen die hij of zij afgeeft en weet precies waar je baby behoefte aan heeft.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat voorop; we zeggen hardop wat we doen, benoemen waar je baby naar kijkt en praten terug. Zo voelt je kindje zich veilig en stimuleren we de taalontwikkeling. Onze activiteiten zijn voornamelijk gericht op voelen, proeven, zien en horen. We bieden je baby wat hij of zij nodig heeft en hierbij betrekken we ook de ouders. Zij moeten zich, net als de baby, thuis voelen op de vestiging.

Kijken waar je kleintje straks misschien speelt
Voordat je opvang voor je kindje kiest, is het fijn om eerst vrijblijvend binnen te kijken bij een vestiging. Wat beleeft je kindje gedurende de dag? We kijken graag samen met jou wanneer een rondleiding uitkomt! Neem een kijkje op kibeo.nl
 

Meer berichten