maandag 3 augustus, 2020 23:21
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

#KiaGetTogether: Picanto de perfecte meetlat

  Auto & Stijl

Met een breedte van precies 1,5 meter biedt de Kia Picanto alle ruimte voor een nieuwe en leuke vorm van samenkomen. De compacte Kia is dan ook de ideale basis voor #KiaGetTogether. Dat staat voor vrolijke en verantwoorde kopjes koffie, spontane bijkletssessies of lekkere picknickontbijtjes anno nu. Onder meer Johnny de Mol, Nienke Plas en JayJay Boske trappen de komende week af met #KiaGetTogether. En aangezien Nederland meer dan 100.000 Picanto-rijders telt, wordt het binnenkort heel gezellig.

Nederland wil er op uit. En gelukkig is daar steeds meer ruimte voor. Voorlopig blijft de anderhalvemeterafstandregel echter nog van kracht. Je wilt dus niet te dichtbij komen, maar wel iedereen weer zien. Kia snapt de uitdaging en heeft de ideale tip… gebruik je Picanto voor de leukste anderhalvemetersessies. De compacte Kia speelt daarom ook de hoofdrol in #KiaGetTogether, waarbij het allemaal draait om de gezelligheid van nu.

Organiseer je eigen #KiaGetTogether

Met #KiaGetTogether zit je gewoon goed. Om dat te illustreren, zijn onder meer Johnny de Mol, Nienke Plas, DaddyHox en JayJay Boske met een Picanto op pad gegaan om af te spreken met vrienden. Zo ontstonden picknickontbijtjes, werden er bordspelletjes gespeeld en bracht Johnny de Mol een bezoek aan het Emma kinderziekenhuis, waar hij praat met een bevriende professor over de recente ontwikkelingen daar. De GetTogethers zijn te vinden op https://www.kia.com/nl/over-kia/kia-get-together/.

Meer berichten