RondOm Vandaag wenst alle lezers fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Goeree Overflakkee
woensdag 27 januari, 2021 04:54
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

RondOm Vandaag wenst alle lezers fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Voor je ligt de laatste RondOm van dit jaar. Nu, aan het einde van het jaar, kunnen we terugkijken op een bewogen periode. Niet alleen voor ons, als lokale uitgeverij, maar ook voor alle mensen met wie we dit jaar hebben mogen werken. Het was geen makkelijk jaar, zeker niet. Het was ook niet het jaar dat we met z’n allen voor ons zagen toen we vorig jaar in de mist elkaar een gelukkig nieuwjaar wensten. Wie had voor kunnen stellen dan een wereldwijde pandemie onze samenleving plat zou leggen?


Als krant sta je middenin de samenleving. Dit jaar hebben we ontzettend veel leuke buurtgenoten gesproken die ons wilden vertellen over hun bijzondere, inspirerende, ontroerende of grappige verhaal. Ons redactieteam, dat vorig jaar nog maar bestond uit twee redacteuren, is uitgegroeid naar een groep enthousiaste correspondenten uit de regio die het heerlijk vinden om op zoek te gaan naar die unieke, lokale verhalen.

Dank aan die correspondenten voor jullie inzet dit jaar. Jullie hebben deze krant gevuld met prachtige verhalen. In een tijd dat alles op z’n kop stond schreven jullie over hoop, elkaar liefhebben en voor elkaar klaar staan. Jullie brachten belangrijke issues naar voren, wierpen licht op verhalen die anders onbelicht bleven en wisten keer op keer de mooie mensen van onze regio te vangen in tekst en foto’s.

Daarnaast hadden we ook de eer om veel verschillende bedrijven een plek te geven in onze krant. Wat ons echt verbaasde, was de vechtlust, de creativiteit en het doorzettingsvermogen van deze lokale ondernemers uit Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Nooit hebben we gezien dat ze bij de pakken neer gingen zien, ook al maakte het coronavirus en de maatregelen hun bedrijfsvoering praktisch onmogelijk.

We zijn dankbaar dat deze lokale ondernemers ook dit jaar in ons vertrouwden om hun bedrijf op een mooie manier te presenteren in onze huis-aan-huiskrant. Wij hopen dat wij hen ook volgend jaar weer mogen helpen om hun ondernemingen op de kaart te zetten en wensen ze in het nieuwe jaar goede zaken toe.

Dit jaar hebben de inwoners van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland laten zien uit welk hout ze zijn gesneden. Dat ze met tomeloze inzet klaar staan voor anderen. Meer dan ooit realiseerden wij ons hoe mooi de regio is waarvoor we mogen werken en dat we trots mogen zijn dat we deze twee gemeenten mogen bedienen.

Namens het hele RondOm Vandaag team willen we jullie, de lezers en ondernemers, bedanken voor afgelopen jaar. We wensen jullie graag hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

RondOm Vandaag in cijfers*

Unieke bezoekers website 2020: 125.970

Aantal gedrukte kranten 2020: 3.385.588 exemplaren, waarvan 953.488 in Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland

Best gelezen artikel online: ‘Stichting Jurk vervult kinderwensen voor kinderen die nooit nieuwe kleding krijgen’, 889x bekeken

609 verschillende bedrijven / adverteerders in de krant gehad

Nieuwe Facebook volgers 2020: 1.009 nieuwe volgers

*RondOm Vandaag geeft naast de twee kranten in Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland ook vijf kranten uit in Friesland. Deze zijn ook opgenomen in deze cijfers.

Meer berichten