vrijdag 30 oktober, 2020 03:22
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Even voorstellen; onze nieuwe content creator Rob Dijkstra

Hallo, mijn naam is Rob Dijkstra! Ik ben 29 jaar oud en kom uit Leeuwarden. Sinds kort maak ik onderdeel uit van de gezellige redactie van RondOm Vandaag. Ik ga jullie tijdens mijn werk meenemen in de wereld van de sociale media. Daarnaast ben ik door RondOm Vandaag benoemd als 'content creator'. Dat houdt in dat ik de sociale media kanalen van RondOm ga voorzien van beeldend nieuws, dus mooie foto's en intrigerende video's, uiteraard met een lokale invalshoek, zoals jullie gewend zijn.


Tegenwoordig zijn sociale media kanalen als Twitter, Facebook en Instagram niet meer weg te denken uit onze levens. Door die kanalen staan miljoenen mensen met elkaar in contact. Vooral de jeugd pakt hierdoor steeds minder vaak de krant, maar pakt daarvoor in de plaats hun mobieltje om snel nieuws te vinden. Oftewel; beeld en internet wordt steeds belangrijker in deze tijd.

Wij willen er met RondOm voor zorgen dat we mee gaan met deze trend en zichtbaarder worden op de sociale media kanalen. Daarbij willen we juist ook benadrukken wat voor mooie onderwerpen er in onze kranten voorbij komen.

Met mijn achtergrond als journalist en videograaf ben ik bedreven in het maken van reportages met de camera. Misschien heb je al een paar filmpjes op ons gloednieuwe Youtube-kanaal voorbij zien komen, zo niet, neem dan gauw een kijkje en abonneer je zodat je niets hoeft te missen.

Rob Dijkstra

Ps. Heeft u tips uit de regio waar ik langs kan gaan om een mooie reportage te maken, dan hoor ik dat graag. Je mag mij altijd mailen naar rob@rondomvandaag.nl.. Ik maak ook geregeld bedrijfsreportages. Bent u als ondernemer hierin geïnteresseerd en wilt u op beeld de regio kennis laten maken met uw bedrijf, neem dan contact op met één van onze accountmanagers (maar u mag uiteraard mij ook mailen).

Meer berichten