vrijdag 30 oktober, 2020 00:47
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Ga jij ook de livestream volgen?
Ga jij ook de livestream volgen?

Dierendag vier je thuis met Dierenbescherming

Dankzij de virtuele open dag #Dierendagvierjethuis van de Dierenbescherming kun je vanuit huis genieten van een evenement boordevol inspirerende verhalen, praktische tips voor je huisdier en leuke workshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is op dierendag je device op te starten en de livestream te volgen.


De livestream van de Dierenbescherming is vanaf 11.00 te volgen op hun website www.dierenbescherming.nl of op facebook.com/deDierenbescherming

Vier dierendag online met dierenasielen, wildopvangen, dierenambulances, inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, zwerfkattenwerkgroepen uit heel het land mee en maak er thuis, eventueel met je huisdier, een feestje van.

De jaarlijkse open dagen bij dierenasielen en dierenambulances van de Dierenbescherming zijn een traditie. De situatie rondom corona maakt het echter niet mogelijk om een fysieke open dag te organiseren. Ontzettend jammer voor al die dierenvrienden die graag een kijkje komen nemen bij een van onze locaties en vervelend voor de gepassioneerde teams op onze locaties die graag vol trots over hun werk vertellen. Door het organiseren van een online open dag, bieden we een bij de huidige situatie passende activiteit aan.

Op zondag 4 oktober zullen locaties van de Dierenbescherming uit heel het land je virtueel welkom heten vanaf hun werkplek. We nemen dierenvrienden mee en gaan samen een rondje door het land. We gaan onder andere aan de slag met het maken van groenteslingers voor konijnen en een speurtocht in het dierenasiel. Ook nodigen we hondeneigenaren uit om actief met hun hond aan de slag te gaan middels een inspirerend filmpje en komen verschillende vrijwilligers aan het woord die vertellen over hun motivatie en belevenissen. Laat je inspireren door hun verhalen!

De online open dag #Dierendagvierjethuis is op 4 oktober vanaf 11:00 uur live te volgen via de Facebookpagina van de Dierenbescherming. Heb je geen Facebook? Dan kan je ook kijken via de website dierenbescherming.nl. Bovendien zijn na afloop alle filmpjes terug te zien op onze site. Benieuwd wat er allemaal te doen is op 4 oktober? Bezoek dan regelmatig dierenbescherming.nl/dierendagvierjethuis om op de hoogte te blijven van het programma.

Meer berichten