woensdag 30 september, 2020 18:21
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Genieten van landelijke rust net buiten de Randstad

Ooltgensplaat – In de natuurlijke omgeving van Ooltgensplaat verrijst de komende tijd Park Groenland: een super groen recreatiepark in de breedste zin van het woord. Niet alleen vanwege de natuur eromheen, maar ook vanwege de innovatieve toepassing van energiemanagement. Kom het nu zelf beleven in de modelwoning.   

Recreatiepark Ooltgensplaat zal bestaan uit 76 woningen en wordt gebouwd in twee fases. Het is daarmee een kleinschalig park, wat ideaal is voor de rustzoeker. Makelaardij Kolpa van der Hoek heeft het project in verkoop en makelaar Maarten Troost legt uit wat er zo bijzonder is aan Park Groenland: “Een van de unieke punten van dit park zijn de ruime kavels van tussen de 400 en 800 vierkante meter gelegen op eigen grond. Dat bevordert de rust, draagt bij aan de landelijke uitstraling en geeft een gevoel van ruimte. En dat op slechts een half uurtje van de Randstad. Zo heb je het beste van twee werelden.”

Verhuur

Park Groenland is een recreatiepark en bewust geen vakantiepark geworden. Ten eerste vanwege de rust en het landelijke karakter. Er is gekozen om een VvE op te richten. Op die manier blijven de kosten voor eigenaren binnen de perken. “De woningen zijn 365 dagen in het jaar toegankelijk voor recreatief gebruik.” Het is ook mogelijk ervoor te kiezen de woning te verhuren via Roompot. “Men kan dan een aantal weken per jaar zelf genieten van de recreatiewoning en verder neemt Roompot alles rondom de verhuur uit handen. Zo levert deze plek niet alleen fijne momenten op met familie of vrienden, maar ook nog eens een mooi rendement.”      

All electric

“De woningen worden compleet opgeleverd met ingezaaid gras, hagen, een aangelegde parkeerplaats en bestrating rondom,” vertelt Maarten. De nadruk ligt volgens hem op degelijke kwaliteit. “Er zijn twee typen woningen die in mooie steen gemetselde gevels uitgevoerd worden. Daarbij is er keuze uit drie kleuren. De gevelomtimmering is van Zweeds rabat en er is een duurzaam coatingsysteem toegepast. De woning is geheel naar eigen wens in te vullen met allerlei opties zoals een dakkapel, openslaande deuren in combinatie met een overkapping.” En: er is geen gasaansluiting, alles is elektrisch. Zaken als een warmtepomp, zonnepanelen, HR++ glas, maken dit project enorm interessant. 

Bezichtigen

De modelwoning is gerealiseerd, te bezichtigen tijdens de kijkdagen. “Uiteraard houden we ons aan de maatregelen en vragen we geïnteresseerden vooraf aan te geven dat ze willen komen.  Daarnaast zijn we heel flexibel, we zijn bereid om mensen ook buiten de kijkdagen gelegenheid te geven om de modelwoning te bekijken. Mensen kunnen altijd bellen, we denken graag mee.” 

Voor meer informatie: 0181 - 484 000

Kijkdagen 12 en 19 september van 10.00 - 15.00 uur

Meer berichten