woensdag 30 september, 2020 17:55
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Filmzomer in het Diekhuus


Middelharnis – Als het zomer en mooi weer is, zit je normaal gesproken niet snel in de bios. Maar soms kan een filmavondje ook juist een welkome afwisseling zijn. In Filmhuis Middelharnis zijn deze zomer diverse films te zien.


Op donderdag 27 augustus kun je in Filmhuis Middelharnis de film ‘Fisherman’s Friend’ van regisseur Chris Foggin zien. Met onder andere Tuppence Middleton, Daniel Mays en James Purefoy. Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.


Praktische info

De film begint om 20.00 uur en duurt 112 minuten. Let op, kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden. Toegangskaarten zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. Er is geen pauze. De gratis consumptie ontvang je voor dat je de zaal in gaat. Zie ook www.hetdiekhuus.nl

Meer berichten