zondag 5 juli, 2020 13:02
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Eigen foto

De Mèkkerstee opent geleidelijk weer haar deuren

We hebben goed nieuws: de Mèkkerstee opent geleidelijk weer haar deuren. Vanaf heden is de stal, kinderboerderij, speeltuin en pluktuin weer open voor publiek. De landwinkel was de afgelopen twee maanden al open. De doorlopen in de stal zijn zo ruim mogelijk ingericht, om zoveel mogelijk afstand te kunnen houden. Daarbij is er een vaste looprichting ingesteld zodat iedereen veilig onze boerderij kan bezoeken.

Bovendien verwachten we de komende weken nog zo'n 150 lammetjes. Er zal helaas geen knuffelhoek zijn, maar dat maakt het niet minder leuk om de jonge geitjes te bewonderen.

Het team van de Mèkkerstee heeft er alles aan gedaan om weer op een verantwoorde manier te heropenen. Uiteraard vertrouwen we hierbij op de medewerking van onze bezoekers en vragen we u om de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Was vaak uw handen;Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;Gebruik papieren zakdoekjes;Schud geen handen;Houd 1,5 meter afstand van anderen;Bij verkoudheidsklachten of koorts: blijf thuis.

Graag verwelkomen we u weer op onze boerderij. Tot snel!

Het team van de Mèkkerstee

Openingstijden

Tipje van de sluierOpening horeca

Per dinsdag 2 juni gaat ook onze horeca weer open! Het complete concept is omgegooid, zodat er zowel binnen als buiten voldoende ruimte is voor onze bezoekers. Ook gaan we gedeeltelijk over op een verantwoorde manier van zelfbediening en wordt de doorstroom bevorderd. Buiten staat een speciale kas zodat we iedereen de ruimte kunnen bieden om te genieten van iets lekkers uit ons restaurant. Terwijl u buiten geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met een vers gebakje kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin, zonder dat u ze uit het oog hoeft te verliezen. Meer informatie over ons nieuwe concept leest u in de volgende nieuwsbrief en op onze social media kanalen.

Webshop actie10% korting op Mèkkerstee Bio

Nu 10% korting op alle Mèkkerstee Bio geitenkaas. De actie is alleen geldig in de webshop, t/m 23 mei.

Naar de webshop

CadeautipVaderdag geschenken

U kunt bij ons terecht voor mooie geschenken voor vaderdag. Zowel in de landwinkel als onze webshop. Stel een prachtig pakket samen met de lekkerste boerderij- en streekproducten of kies voor een kant-en-klaar pakket, zorgvuldig samengesteld door onze medewerkers en verras uw vader met een waardevol cadeau op vaderdag. Voeg een leuk berichtje toe aan uw bestelling en wij schrijven het op een kaartje.

Meer berichten