donderdag 4 juni, 2020 16:40
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Heel VeelSoeps introduceert Soeppakketten die boeren en voedselbanken helpen

De boeren kunnen wel wat steun gebruiken. Veel van hen raken hun producten moeilijk kwijt. Daar heeft De Verspillingsfabriek wat op bedacht: Heel Veel Soeps. Daarmee geef je een pakket vol smaakvolle soepen aan mensen die je lief zijn en je iets goeds toewenst. En minstens zo belangrijk: je gaat verspilling tegen, steunt er de boeren en de Voedselbank mee. 

De leveranciers krijgen er van De Verspillingsfabriek een eerlijke prijs voor, daar wordt heel veel soeps van gemaakt en met elk pakket dat je weggeeft, schenk je automatisch een zak soep aan De Voedselbank. “Als je missie is om voedselverspilling de wereld uit te helpen, is het natuurlijk hartverscheurend om te zien dat niet alleen reststromen, maar ook gewone oogsten nu verloren dreigen te gaan”, aldus Bob Hutten, initiatiefnemer van De Verspillingsfabriek. 

Schenk ook veel soeps 

“Wij willen niets liever dan onze leveranciers en de boeren helpen. Ik hoop echt van harte dat mensen massaal onze soep gaan doneren. Straks komen er meer boeren in de problemen met hun oogsten. Hoe meer mensen ons helpen, hoe meer boeren wij weer kunnen helpen en hoe meer soep de Voedselbank krijgt. En onze medewerkers zijn je dankbaar, want zij blijven lekker aan de slag,” vat Bob samen.  

Elk pakket Heel Veel Soeps bevat een zak klassieke uiensoep, twee zakken champignon crèmesoep en twee zakken tomaten paprikasoep. De soepen uit De Verspillingsfabriek worden gemaakt met verse ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Voor twintig euro kun je een pakket bestellen op
www.heelveelsoeps.nl

Meer berichten