zondag 5 juli, 2020 11:51
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto:

Tips - Films en series

Dead to Me - Netflix
Het tweede seizoen van deze serie is nu online! Eindelijk zien we hoe het verder gaat met de heetgebakerde weduwe Jen die op zoek ging naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoette de excentrieke optimist Judy die niet is wie ze lijkt te zijn…

Taking Justice – Netflix Docu 
Janneke en Judith van J-LAB3L vechten voor duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie in de mode. Zij maakten hier een documentaire over. Chanel Trapman volgde Honings en van der Wolde naar India, waar zij hun collecties produceren bij een bijzondere fabriek. De documentaire moest het gesprek over de kledingindustrie op gang brengen, en dat gebeurde zeker.

 De Club van Lelijke kinderen – Videoland Familiefilm
Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Familiefilm 91 min.

Ready to mingle – Netflix film
Ready to mingle of Solteras zoals de originele Spaanse film heet, gaat over Ana. Ana is gedumpt door haar vriend. Als ze hoort dat hij gaat trouwen, besluit ze zich in te schrijven voor een cursus voor alleenstaande vrouwen. Je leert er hoe je een man aan de haak slaat. Romantische komedie 96 min.

The Outsider – HBO serie
Gebaseerd op de bestseller van Stephen King en nu al getipt als dé nieuwe misdaadserie van het jaar: The Outsider. Honkbalcoach Terry wordt gearresteerd voor de gruwelijke moord op een van zijn leerlingen. DNA-sporen bewijzen zijn betrokkenheid maar camerabeelden geven hem een waterdicht alibi. Niemand kan op twee plekken tegelijk zijn. Of toch wel?

Hallo Ninja – Netflix serie kids
Voor alle leeftijden leuk: Hallo Ninja. Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja’s en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen. Spannend en grappig tegelijk.

Hollywood – Netflix Serie
De serie Hollywood speelt in het Tinseltown van eind jaren veertig, de periode van de wederopstanding van ‘De Filmster’, waarin glitter en glamour terugkeerden. Hoe zou de filmwereld eruit hebben gezien als niet alleen witte mannen, maar ook de outsiders in die tijd al meer macht hadden gehad? Wat als er al in de jaren veertig een vrouw aan het roer van de filmstudio had gestaan die de scripts goedkeurde en het talent aannam? Wat als een zwarte man scripts voor grote blockbusters schreef?

Miracles from Heaven – Videoland film
Miracles from heaven is gebaseerd op een ongelooflijke waargebeurd verhaal over de familie Beam. Wanneer Christy ontdekt dat haar 10-jarige dochter Anna een zeldzame en ongeneeslijke ziekte heeft, wordt ze een gemotiveerde voorstander in haar zoektocht naar een geneesmiddel. Romantiek, fantasy, 109 min.

Meer berichten