maandag 1 juni, 2020 11:25
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Het ongelofelijke verhaal van de mega grote peer
Het ongelofelijke verhaal van de mega grote peer (Foto: )

Blijf binnen! Tips Films en series

Rust to riches– Netflix serie

Autoliefhebbers opgelet: Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen. Verstand op nul en genieten.

Zoop –Videoland Kinderserie

Al in 2006 uitgebracht, maar dat maakt voor kinderen niet uit. Zoop speelt zich af in de dierentuin, waarbij een groep jongeren centraal staan die een opleiding tot dierenverzorger volgen. De jongeren wonen op de campus bij de dierentuin en de verhaallijnen zijn deels geïnspireerd door de omgeving en de dieren. Drie seizoenen met onder andere Nicolette van Dam en Ewout Genemans.

The King – Netflix film

Prins Hal moet de fles laten staan en een machtig koning worden als hij tijdens de strijd om Engeland te maken krijgt met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren. Met Timothée Chalamet, Joel Edgerton,Robert Pattinson. Drama, 140 min.

Kauwboy – Videoland Kinderfilm

De vriendschap tussen een ongelukkig kind en een onschuldig dier heeft al veel effectieve jeugdfilms opgeleverd. In Kauwboy, bioscoopdebuut van Boudewijn Koole, is het ongelukkige kind de tienjarige Jojo, en het dier een jonge kauw die uit een nest is gevallen in de buurt van het rijtjeshuis waar Jojo woont met zijn opvliegende vader. Kids, 90 min.

El Camino- A breaking Bad Movie – Netflix film

Vince Gilligan, bedenker van Breaking Bad, bedacht het idee voor El Camino tijdens de productie van het laatste seizoen van de oorspronkelijke serie. Hij begon zich af te vragen hoe het leven van het personage Jesse Pinkman zou zijn na de serie en kreeg zo interesse in een nieuw project rond het personage. In deze film is Jesse Pinkman net bevrijd uit de greep van zijn gijzelhouders en doet er alles aan om zijn herwonnen vrijheid te behouden, terwijl hij op de hielen wordt gezeten door de politie. Actie, 122 min. 

Once Upon a Time in Hollywood – Netflix Film

Een beetje vreemd, maar dat zijn we wel gewend van regisseur Quentin Tarantino. Once Upon a Time In... Hollywood gaat over het leven in de filmstad in 1969. DiCaprio speelt de aan lagerwal geraakte B-acteur Rick Dalton. Daltons beste vriend Cliff Booth (Brad Pitt) is stuntman en tevens zijn privéchauffeur. Samen houden ze elkaar staande in een Hollywood dat snel aan het veranderen is, maar ook duistere geheimen herbergt. Komedie, drama, 161 min.

Peaky Blinders – Netflix Serie

Nog steeds toegekomen aan deze veelbesproken Netflixserie? Nu is je kans alle seizoenen alsnog te bekijken. Deze Britse historische dramaserie van Steven Knight gaat over de Peaky Blinders, een criminele bende uit Birmingham, en hun activiteiten in Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. De hoofdrollen worden gespeeld door Cillian Murphy, Helen McCrory, Sophie Rundle en Sam Neill.

Het ongelofelijke verhaal van de mega grote peer – Videoland 

In Solby, een klein, vredig havenstadje, is het leven zoet voor Mika en Sebastian. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden... met daarin een klein zaadje en een mysterieuze boodschap! Kids, 79 min.

Meer berichten