Geen feest, wel een special voor Boer zoekt Vrouw | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Goeree Overflakkee
vrijdag 22 januari, 2021 05:03
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Linelle Deunk
Linelle Deunk

Geen feest, wel een special voor Boer zoekt Vrouw

De echte fans verheugen zich er ieder jaar weer op: een vers seizoen van het programma Boer zoekt Vrouw. Zit er een leuke boer bij om op te schrijven? Wie mag er op date en meedoen aan de logeerweek? En wat gebeurt er op citytrip? Allemaal prangende kijkersvragen. 


De afterparty die gepland stond voor 23 mei kan helaas niet doorgaan. Maar als troost is er vanaf 17 mei wel een speciale Boer zoekt Vrouw special te zien op NPO 1. Na vijftien jaar zijn er vele boeren in het huwelijk getreden en zijn er meer dan 75 BzV baby’s geboren. Van sommige boeren zien we nog wel eens wat, maar er zijn er ook heel wat van wie presentatrice Yvon Jaspers benieuwd is hoe het nu met ze gaat. In de Boer zoekt Vrouw Special gaat ze bij hen langs. 

Voelt als familie

In vier afleveringen kijken de boeren terug en vertellen ze over hun leven na het programma. Is de liefde nog altijd in hun leven? En hoe gaat het nu met hen in deze rare tijden? Op de website van het programma blijf je op de hoogte. Yvon vertelt er over die speciale serie: “Met de meeste boeren heb ik contact gehouden. We zien elkaar op feestjes, reünies en soms bij opnames van Onze boerderij. Maar het is lang geleden dat ik bij hen het erf ben opgereden. Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt Vrouw compleet veranderd. De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is!”

De Boer zoekt Vrouw Special is te zien vanaf zondag 17 mei om 20:25 bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer berichten