donderdag 4 juni, 2020 17:13
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Zeeland krijgt zijn eigen Speelkleed!

Spijkenisse –  Hoe leert jouw  kind, kleinkind, neefje of nichtje  Zeeland  kennen?  Die  gaat natuurlijk  spe len   met het speelkleed van zijn  provincie   Zeeland !   Roy Verduyn en Guy de Hoog zijn na een succesvolle lancering van het speelkleed van Rotterdam aan de slag gegaan het concept van unieke speelkleden door te ontwikkelen onder de naam: City-Play! 

Sinds maart dit jaar kan er lekker gescheurd worden op hét speelkleed van Circuit Zandvoort of op de speelkleden van Amsterdam en Rotterdam. Vanaf eind juni is Zeeland verkrijgbaar! Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Zeeland zijn al te bestellen als pre-order (www.city-play.eu). Zolang de voorraad strekt!  

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met een speelkleed van je eigen regio? Spelenderwijs leer je de hotspots van Zeeland kennen. Dat was in ieder geval de gedachte met het speelkleed van Rotterdam. De reacties daar waren overweldigend en daarom zijn we flink aan de slag gegaan het uit te breiden naar andere steden, aldus Roy Verduyn en Guy de Hoog, beide ervaren ondernemers.  

Het was flink wat werk verzetten en een behoorlijke investering maar daar zijn mooie ontwerpen uit voort gekomen. Naast het speelkleed van Zeeland zijn er speelkleden van Amsterdam, het Circuit Zandvoort, Breda, Utrecht, Antwerpen, Dordrecht, Enschede, Groningen, Eindhoven, Den Haag en zelfs Spijkenisse waar het kantoor en de klantenservice zijn gevestigd. Een kleed van 130 x 160 cm groot met mooiste details.
 

Wij betrekken bij het ontwerpen van onze speelkleden bewoners uit de regio, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen. Zo hebben een aantal Zeeuwen mee gedacht met het ontwerp.

Van ieder kleed wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgen wij voldoening van, aldus Roy en Guy.  

Meer berichten