zaterdag 30 mei, 2020 19:48
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Disney

Tien Kijktips voor Disney+

Eerder bracht RondOm Vandaag kijktips voor jou uit om op Netflix en Videoland de beste series en films te kijken. Om deze trend voort te zetten hebben we ook voor Disney+ deze tips bedacht zodat jij je thuis geen moment verveelt in je vrije tijd.

  1. The Mandalorian

Na de val van the empire is de wetteloosheid uitgespreid over het stelsel. The Mandalorian volgt het verhaal van een eenzame premiejager die zijn weg door de buitengebieden van het star wars universum. Voor een beetje Star Wars fan een echte aanrader.

  1. The Lion King

Als je The Lion King niet minstens één keer in je leven gezien hebt, is dit dè kans die je zoekt. Het verhaal van Simba is eentje die ieder kind gezien moet hebben. En als ouder is dit het perfecte excuus. Dus niet twijfelen, en gewoon kijken.

  1. Avengers Endgame

In het laatste deel van de infinity-saga nemen de Avengers het op tegen Thanos. De helden die de verwoestende gebeurtenissen hebben overleefd moeten samenkomen om orde en harmonie te herstellen. Tip: als je deze film volledig wil begrijpen moet je ook de andere Avengerfilms kijken

  1. The Simpsons

De klassieke comedyserie the Simpsons is helemaal terug te zien op Disney+. Elke generatie heeft deze geestige serie wel meegemaakt. Alle 30 seizoenen zijn te zien.

  1. Star Wars 

Elke film van Star Wars is te zien op Disney+. Er is meer dan genoeg Star Wars content terug te vinden op Disney+. Zo veel zelfs dat de quarantaine voorbij is voor je alles gezien hebt. Voor de science fiction liefhebber is de Star Wars franchise de perfecte match op.

  1. Ice Age 

Ook een klassieke film! Een mammoet met een grimmig verleden gaat samen met een luiaard en een sabeltandtijger op een gevaarlijke reis om een éénjarige jongen terug te brengen bij zijn vader. Genoeg te zien is er wel, want er zijn naast drie films ook nog genoeg spinoffs om te kijken.

  1. TOGO

Leonhard Seppala is in het jaar 1925 trainer van de hond Togo. Wanneer in Nome, in Alaska een drifterie-epidemie uit breekt, besluit Leonhard om met de hond eropuit te trekken om een serum naar het gebied te brengen. Togo wordt echter te klein en te zwak geacht. Tijdens de reis moeten ze barre weersomstandigheden trotseren. Echte aanrader.

  1. Frank en Frey

Een jonge vos en een pup beloven elkaar om beste vrienden te blijven. Wanneer Frank opgeleid wordt tot jachthond komt de onwaarschijnlijke vriendschap onder druk te staan. Een mooie film dat een prachtig verhaal over vriendschap naar voren brengt op een hele mooie manier. Ultiem jeugdsentiment waar je een traantje bij weg pinkt

  1. Big Hero Six

Het verhaal van Big Hero Six speelt zich af in een fictieve futuristiche stad genaamd San Fransokyo. Hier woont Hiro Hamada, een 14 jarig wonderkind dat samen met zijn broer Tadashi bij zijn tante woont sinds hun ouders zijn omgekomen. Hiro neemt deel aan verboden robotgevechten die hij dankzij zijn eigen robot wint. Het zijn wel verboden gevechten, Hiro komt hierdoor in de problemen bij de politie. Pak de zakdoekjes erbij want naast spanning zijn er ook genoeg emotionele momenten.

  1. Wild Russia 

Wild Rssia is een zesdelige documentaire over een uitgestrekt land van Halfwoestijn en koude toendra, besneeuwde bergtoppen, vulkanen en open graslanden. Een indrukwekkende kijk op de mooie landschappen van Rusland. Indrukwekkende documentaire die het kijken meer dan waard is.

Meer berichten