maandag 1 juni, 2020 10:14
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay (Foto: )

Tips voor thuisblijvers - Kijk tips!

Nog inspiratie nodig voor Netflix? Redacteur Sam Fish geeft je enkele tips.

Big Bang Theory!
Deze serie is immens populair. Hij is helemaal af en dus kun je de komende weken lekker bingen tot je een ons weegt. The Big Bang Theory is een sitcom bestaande uit drie vier mannelijke nerds en drie vrouwen precies weten hoe ze met hen om moeten gaan. Maar wie denkt dat het alleen over stripboeken, superhelden en Star Trek gaat, heeft het niet helemaal bij het juiste eind. Het gaat verder dan dat. Het is vooral een leuke serie over vrienden en liefde. En hilarisch, natuurlijk! Geloof ons, deze wil je echt niet missen!

Lord of the Rings trilogie
Ben je klaar met Big Bang en ben je klaar voor een volgende reeks, maar heb je liever geen serie? Dan heb je geluk. Netflix heeft namelijk de hele Lord of the Rings trilogie online gezet. De epische Middle Earth-avonturen van Frodo (Elijah Wood), gebaseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken en meesterlijk geregisseerd door Peter Jackson, zijn ruim 15 jaar na dato nog altijd het bingen waard. Dit zijn de 9 beste fantasy-uren die je ooit gaat krijgen op Netflix.

Stranger Things
Eén van de populairste nieuwe series van de laatste twee jaar is toch wel Stranger Things. Een toffe 80’s setting, nieuwe acteurs die uit zijn gegroeid tot iconen en echte aanrader voor de Stephen King fans. Een cast met alleen maar toppers en werkelijk alles klopt aan deze serie. Elke aflevering zit je weer op het puntje van je stoel. Gegarandeerd een goede invulling van je vrije tijd tijdens deze corona-isolatie.

Losse aanraders
Natuurlijk staat er nog veel meer op Netflix, het is een beetje een bodemloze put als het aankomt op goede films en series. Daarom nog een paar losse aanraders die je gezien moet hebben. Mariage Story, The King, The Irishman, All the Bright Places, Locke & Key en natuurlijk niet te vergeten The Stranger.

Meer berichten