zaterdag 8 augustus, 2020 05:05
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Let's salsa! Salsa danscursussen en workshops

Ben je gevorderd danser of heb je nog nooit een stap op de dansvloer gezet? Iedereen is van harte welkom bij de salsalessen in recreatiecentrum de Staver die gegeven worden door Petra Hoek. Zij geeft al enige jaren les, maar volgt ook nog steeds zelf lessen en gaat naar salsafestivals in het buitenland om inspiratie op te doen en nieuwe dingen te leren die ze dan weer kan delen met haar cursisten.

Salsa verandert je leven, maakt positieve energie in je los, het is genieten, brengt een heleboel gezelligheid en houdt je jong.

Vooral de Cubaanse salsa is erg leuk om te doen. Het is technisch niet heel ingewikkeld, het is niet geforceerd, draait vooral om plezier hebben. Door de combinatie van  invloeden uit de Son Cubano, Rumba en andere Afro-Cubaanse stijlen is het een hele "rijke" dansstijl. En de vrolijke en ritmische muziek staat garant voor een zonnige en positieve sfeer. 

De nieuwe salsa danscursussen 

Vrijdag 10 januari van 20.00-21.00 uur voor gevorderden en 21.00 – 22.00 uur salsa niveau beginners 2 (voor degenen die de basisbewegingen van de salsa al kennen). En op zaterdag 11 januari van 19.30 – 20.30 uur niveau salsa beginners 1.

Speciaal voor vrouwen is er op 10 januari (19.00 – 20.00 uur) in de Staver tevens een gratis proefles LADIES STYLING (salsa solo voor vrouwen). Bedoeld voor vrouwen die mooier en zelfverzekerder willen leren dansen.

Meedoen?

Wil je meedoen? Neem de eerste stap en meld je aan voor een gratis proefles op 06-22168161 of info@petrahoek.nl 
Voor meer info : www.petrahoek.nl

Naast de salsa danscursussen verzorgt Petra Hoek ook salsa dansworkshops. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een salsaworkshop voor een teambuildingsdag of privéfeestje of een workshop ladies styling voor een vrijgezellenfeest. Gezelligheid gegarandeerd. De workshops worden op maat samengesteld, afhankelijk van doelgroep, groepsgrootte, beschikbare tijd etc.

Ook voor andere lessen,  zoals zumba, zumba voor kids, zumba voor senioren, streetdance en piloxing, kun je terecht bij Petra Hoek. Er zijn open lessen van 8 t/m 10 januari op verschillende locatie op Goeree Overflakkee. Voor meer info : www.petrahoek.nl

Meer berichten