vrijdag 10 juli, 2020 12:37
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Financiering sociale en culturele initiatieven in Zeeland

MIDDELBURG - VSBfonds zoekt maatschappelijke initiatieven in Zeeland om te financieren Donderdagmiddag 21 november a.s. van 13:00 – 15:00 uur zijn mensen die financiering zoeken voor hun sociale of culturele activiteit welkom bij het spreekuur van VSBfonds in de bibliotheek van Middelburg. Mensen met mooie ideeën Tijdens het spreekuur kunnen mensen met een idee kennis maken met medewerkers van VSBfonds en met hen bespreken of hun initiatief in aanmerking komt voor het indienen van een subsidieaanvraag. VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

Over VSBfonds

Medewerkers van VSBfonds trekken het land in om, in samenwerking met regionale partners zoals de Zeeuwse Bibliotheken, te spreken met mensen die financiering zoeken voor hun initiatief.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen.

Meer informatie over het fonds is te vinden op www.vsbfonds.nl.

Meer berichten