zondag 12 juli, 2020 14:35
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto:

Stuur ook een leuke attentie naar een ondernemer

Dag van de Ondernemer op vrijdag de vijftiende
Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. Terwijl er in Nederland toch ruim anderhalf miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.

Belangenorganisatie MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland als belangenbehartiger voor het Midden- en Kleinbedrijf elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In 2019 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november.

Kijk op speciale website
Op de speciale website www.dagvandeondernemer.nl kun je vinden hoe je een ondernemer (jouw werkgever bijvoorbeeld of een collega-bedrijf) een leuke attentie kunt sturen in de vorm van een postkaart. MKB-Nederland heeft 1.500 postkaarten klaarliggen om te versturen naar die ondernemer die wel eens een leuke attentie kan gebruiken, dus wees er snel bij. De kaarten worden in de week van 11 november verstuurd. De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. MKB-Nederland slaat op deze vrijdag de handen ineen met haar Belgische zusterorganisatie Unizo, de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’.

De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. MKB-Nederland vraagt haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen om op 15 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

Meer berichten