vrijdag 10 juli, 2020 11:54
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Bibliotheek aan den IJssel

Joris' Kerstboom

Middelburg – Joris Linssen staat bekend om de mooie ontroerende programma's die hij maakt. Niet alleen keek heel Nederland met waterige oogjes toe bij aankomst en vertrek in Hello Goodbye, ook Joris' Kerstboom valt bij veel mensen in de smaak.

In dit programma reist Joris door heel Nederland en brengt hij bij de kerstboom bijzondere verhalen in beeld. Van mensen die iemand willen bedanken, de liefde willen verklaren of sorry willen zeggen. Iedereen die maar wil kan naar een van de locaties komen met een foto van de betreffende persoon. Daar staat Joris Linssen klaar om persoonlijk de bijzondere verhalen te horen.

Op zaterdag 7 december komt Joris naar het Abdijplein in Middelburg. Speciaal voor de opnames wordt daar een zeven meter hoge kerstboom geplaatst. Tussen 15.00 en 20.00 uur worden de opnames gemaakt. Wil je je verhaal vertellen? Dan kun je een mailtje sturennaar joriskerstboom@kro-ncrv.nl.

In totaal zijn er zes uitzendingen bij KRO-NCRV op NPO 2 van Joris' Kerstboom. Op 14, 15, 16, 18 en 19 december om 22.30 uur. Net voor Kerst, op zondag 20 december, is de hoofduitzending om 21.05 uur.

Meer berichten