donderdag 4 juni, 2020 03:45
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

De GO-bus komt naar je toe

De gemeente Goeree-Overflakkee heeft een nieuw mobiel gemeentehuis. Met deze nieuwe, volledig elektrische GO-bus zal de gemeente alle dorpskernen op Goeree Overflakkee bezoeken. De bus gaat vanaf 4 november rijden.

De GO-bus

In de GO-bus kunnen inwoners terecht met vragen, suggesties en meldingen over bijvoorbeeld de woon- en leefomgeving of openbare orde en veiligheid. Ook het doen van geboorte- en verhuisaangifte, aanvragen paspoort, identiteitsbewijzen of rijbewijzen of de aanschaf van dagdeelkaarten, diverse uittreksels en gezondheidsverklaringen rijbewijs behoren tot de mogelijkheden.

Duurzaam en comfortabel

De gemeente verduurzaamt stapsgewijs haar wagenpark. Er is bij de aanschaf van de nieuwe bus daarom gekozen voor een volledig elektrische variant. De nieuwe bus is niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel. Zo is er meer ruimte voor privacy. Met de nieuwe GO-bus hoopt de gemeente haar inwoners nog beter van dienst te zijn.

Locaties en tijden

Vanaf 4 november zijn inwoners van harte welkom in de GO-bus. In tegenstelling tot de dienstverlening in het gemeentehuis kun je bij de GO-bus terecht zonder afspraak. De bus is in de verschillende dorpskernen aanwezig. Op de website van de gemeente zijn de diverse locaties en tijden te zien. 

Extra informatie

11 november is het aanvragen van een paspoort en een spoedaanvraag voor een reisdocument in de bus niet mogelijk in verband met onderhoud aan het systeem. Afhalen van reisdocumenten en rijbewijzen is niet mogelijk in de GO-bus: afhalen van reisdocumenten kan alleen op gemeentehuis of via de bezorgdienst. Afhalen van rijbewijzen kan alleen op het gemeentehuis.

Meer berichten