Bij Kamsma Schoenen mag je nu ook via Facebook en Instagram bestellen | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
vrijdag 23 oktober, 2020 23:39
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Eigenaar Johan Kamsma
Eigenaar Johan Kamsma (Foto: Kamsma Drachten)

Bij Kamsma Schoenen mag je nu ook via Facebook en Instagram bestellen

  Zakelijk

Kamsma Schoenen Drachten komt met een creatieve oplossing voor een praktische uitweg rondom de nieuwste coronamaatregelen, dat wil zeggen dat het de service uitbreidt. Je kunt nu ook schoenen bij deze winkel bestellen via de Facebookpagina en het Instagram-account. Bestellen via de webshop kon altijd al, bestellen via de social media is nu toegevoegd.


Op het eigen socail media-kanaal maakt de winkel er als volgt melding van: “Net als veel van jullie zaten wij gister toch een beetje gespannen te kijken naar de persconferentie. Gelukkig mogen wij gewoon openblijven, al vervroegt de sluitingstijd op donderdag van 21.00 naar 20.00 uur. Daarnaast willen we jullie nadrukkelijk vragen om aan te geven hoe je geholpen wilt worden.”

“We hebben in de winkel schermen staan waar je achter kunt zitten en ook kunnen we een mondkapje dragen als je dat prettig vindt. Vind je het niet fijn om naar de winkel te komen? Dat snappen we. Daarom kan je onze hele collectie ook vinden en bestellen op www.kamsmaschoenen.nl.

Persoonlijk thuisbezorgen
Een bestelling doorgeven via Facebook of Instagram mag natuurlijk ook altijd, dan komen we de schoenen persoonlijk bij je bezorgen. Als laatste willen we jullie vragen om alleen in de winkel te komen wanneer je geen verkoudheidsklachten hebt en om in de winkel 1,5e meter afstand te houden tot ons personeel en de andere klanten. De winkel is daar groot genoeg voor en zo kunnen wij ook op een veilige manier ons werk doen. Alvast bedankt voor jullie medewerking en blijf gezond!

Meer berichten