Kooi Alarm Center in Frankrijk
Kooi Alarm Center in Frankrijk Foto: Kooi Alarm Center

Kooi opent nieuwbouw kantoor in Frankrijk

Zakelijk

Kooi, specialist op het gebied van mobiele camerabewaking , bouwde de afgelopen tijd aan een nieuw Frans hoofdkantoor in Lanester. Op 3 augustus 2020 is het kantoor, met daarin ook een particuliere alarmcentrale (Kooi Alarm Center) in gebruik genomen.

Duurzaamheid centraal

Bij de bouw van het nieuwe kantoor speelde duurzaamheid een belangrijke rol. “Voor Kooi, maar zeker ook in Frankrijk is duurzaamheid erg belangrijk. Daar hebben we bij de bouw van ons nieuwe kantoor op ingespeeld, onder andere door de keuze van duurzame materialen en het installeren van duurzame oplossingen voor de energievoorziening”, vertelt Marc Stan (Operations Manager). “We zijn trots dat ons nieuwe pand voldoet aan alle huidige eisen.”

Kooi Alarm Center nu ook in Frankrijk

Het Kooi Alarm Center is nieuw in Frankrijk. “We zijn blij dat we in Frankrijk een tweede Kooi Alarm Center hebben kunnen openen”, aldus Gert Jaap Meter (manager service & security center). “Hier worden mobiele bewakingscamera’s 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden. Als er alarmen binnenkomen, ondernemen we daar snel actie op.”

Met het nieuwe kantoor én de nieuwe vestiging van het Kooi Alarm Center zet Kooi een volgende stap in het uitbreiden van haar activiteiten in de Franse en daarmee de Europese markt.

Kooi

Kooi heeft dertien kantoren in Europa en is gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. De 130 medewerkers opereren zowel landelijk als regionaal. Zo levert Kooi een bijdrage aan de bouw-, energie- en bewaakt de ontwikkeling van de toekomst. Met een sterke focus op verdere groei in Europa.

Afbeelding
Afbeelding
ALDI Drachten vanaf 15 april dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 5 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Mirjam, Klaske en Tineke vertellen trots over de stappen die de praktijk heeft gezet.
Verloskundigenpraktijk Wolkom: "Voor elke ouder en iedere baby een kansrijke start" Gezondheid 7 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 19 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 21 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt gisteren
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00