Afbeelding
Foto: Friezon

Het maatwerk van Friezon Zonwering: voor particulieren en projecten

Zakelijk

DRACHTEN - Friezon Zonwering is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in zonwering. In 1956 zijn de eerste stappen gezet voor het starten van deze onderneming, eerst in vloerbedekking, gordijnen en later aangevuld met meubels. Zonwering was destijds al een belangrijk product en werd in het eigen bedrijf vervaardigd.

De zaak is door de opvolger van de grondleggers voortgezet en heeft zich nu gespecialiseerd in verkoop en montage van de meest uiteenlopende soorten binnen- en buitenzonwering en horren. Dankzij de specialisatie is de kwaliteit en de service nog verder verbeterd.

Bedienen met smartphone
Friezon levert onder andere zonweringen met de nieuwste snufjes zoals het bedienen ervan met behulp van je smartphone. Ook bij grotere projecten zoals in de huidige woningbouw met veel houtskeletbouw neemt Friezon een prominente plaats in met maatwerkoplossingen. 

Het Drachtster bedrijf levert staalconstructies verzinkt of gecoat op maat, zodat er toch een zonwering kan worden geplaatst. Bovendien is Friezon al tientallen jaren dealer van bekende merken zonwering zoals Luxaflex, Sunmaster, Somfy, Dickson en Swela. 

In alle denkbare vormen
Friezon raamdecoraties zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij elk formaat of type raam, in de meest uiteenlopende vormen. Speciale toepassingen? Friezon heeft alles wat denkbaar is. Verduister een slaapkamer volledig of verfraai een badkamer of keuken, functioneel en met behoud van privacy. De raambekledingen voldoen aan alle moderne eisen en zijn geschikt voor hoeken tot bogen, van dakvensters tot serres. Ook wat betreft horren en hordeuren is Friezon specialist.

Friezon Zonwering
Drachten
0512 - 541 200
www.friezon.nl

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 1 uur geleden
Mirjam, Klaske en Tineke vertellen trots over de stappen die de praktijk heeft gezet.
Verloskundigenpraktijk Wolkom: "Voor elke ouder en iedere baby een kansrijke start" Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 13 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 15 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 18 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00