Supervlooi; tweedehands is hip! WIN kaarten | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
zaterdag 19 september, 2020 00:23
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Supervlooi; tweedehands is hip! WIN kaarten

  Winnen

Het is helemaal hip om tweedehands en vintage spullen te kopen. Laat de Supervlooi daar nou een walhalla voor zijn! Met jaarlijks gemiddeld 14 markten, 3500 bezoekers en 290 standhouders is het de grootste overdekte vlooienmarkt van Noord-Nederland.

Hip!

Met alle vintage en tweedehands producten geef je een eigen twist aan je interieur. Het kastje van oma waar de één niks meer in ziet, kan jouw pronkstuk in de huiskamer worden. De Supervlooi is zo veel meer dan stoffige oude spullen… Het is super hip! Geef jouw interieur die prachtige vintage look met mooie tweedehands aanwinsten. Wie weet scoor jij wel die verborgen parel voor een schrijntje wat juist heel veel waard blijkt te zijn!

Je scoort de mooiste koopjes op de Supervlooi en er is voor ieder wat wils! Van meubels tot kleren tot speelgoed, je kunt hier altijd terecht voor de mooiste spullen, voor een kleine prijs. Maak er een gezellige dag uit van met het hele gezin en ga lekker shoppen bij alle kramen terwijl de kinderen bij de diverse leuke kinderattracties kunnen spelen.

Deelnemen?

Heb jij net je zolder opgeruimd, ben je verhuist, grote schoonmaak gedaan en dozen vol met spullen die je niet meer gebruikt, maar is het veel te mooi om weg te gooien? We kennen het allemaal. Laat het niet eeuwig in de gang staan, geef het een tweede leven op de Supervlooi.

Voor meer informatie en het deelnameformulier, bezoek de vernieuwde website www.supervlooi.nl

Gratis toegangskaarten winnen?

Wil jij gratis toegang tot dit evenement? Doe dan mee met onze winactie op Facebook!

Meer berichten