Afbeelding

Avond4daagse Smallingerland Home Edition nu al groot succes!

Sport

DRACHTEN - Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom is de speciale Home Edition geïntroduceerd, zodat deelnemers toch nog de Avond4daagse kunnen lopen! Deze speciale editie is in Smallingerland nu al een groot succes met zo’n 1000 wandelaars, waarvan zo’n 700 ingeschreven deelnemers. Er kan nog tot en met 31 augustus 2020 worden gelopen.

Met deze bijzondere editie van de oer-Hollandse traditie lopen deelnemers vier verschillende routes vanaf een eigen gekozen startpunt, bijvoorbeeld vanaf huis. Na aanmelding krijgt de deelnemer toegang tot een speciale app en vier verschillende wandelroutes. Hierbij kan worden gekozen uit een 2,5 – 5 – 10 km route. De eRoutes app houdt de wandeling bij en geeft een seintje als de vier dagen zijn volbracht. Na afloop ontvangen de deelnemers de officiële Avond4daagse medaille. 

“Het is fantastisch om te zien dat er zoveel belangstelling is voor deze editie”, aldus Floran Bathoorn van Sportbedrijf Drachten, organisator van de Avond4daagse in Smallingerland. “We krijgen ontzettend veel positieve reacties. En al die blije gezichten als de medaille in ontvangst wordt genomen, daar doe je het natuurlijk voor”, vervolgt Bathoorn.

 Aanmelding

Inschrijven voor de Avond4daagse Smallingerland – Home Edition kan via www.sportbedrijf-drachten.nl/avond4daagse .  Deelname kost €5,- per deelnemer. De app werkt tot en met 31 augustus. Aangezien het ook om de prestatie gaat, moeten de vier dagen wandelen wel binnen twee weken volbracht zijn. In die periode kiezen deelnemers zelf wanneer ze gaan lopen.

Afbeelding
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 20 uur geleden
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 23 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur gisteren
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur gisteren
Liva met de twee boeken die ze heeft voorgelezen: 'Lampje' en 'Films die nergens draaien'
Liva Hoekstra is dit jaar de Voorleeskampioen van Smallingerland Educatie 17 apr, 16:00
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00